News

Accident înfiorător în prima zi de Paște! Un mort și trei răniți în Prahova

02.05.2021 | 17:11
Accident infiorator in prima zi de Paste Un mort si trei raniti in Prahova
ADVERTISEMENT

Accident înfiorător în prima zi de Paște petrecut în județul Prahova. Din păcate, o persoană a încetat din viață, în timp ce alte trei au fost rănite grav în urma incidentului rutier. 

Mașina în care se aflau cele patru persoane s-a lovit violent de un copac. Reprezentanții ISU Prahova au transmis că evenimentul rutier s-a petrecut în apropierea localității Teișani.

ADVERTISEMENT

Sursa citată a mai spus că un autoturism care circula pe DN1A și se îndrepta către Brașov a ieșit de pe șosea. A mai circulat câțiva metri după care s-a izbit de un pom.

Accident înfiorător în prima zi de Paște!

Conform primelor informații, un bărbat a murit pe loc în urma impactului. Celelalte trei victime au avut nevoie de intervenția echipajelor de specialitate.

ADVERTISEMENT

Una dintre ele a rămas încarcerată fiind scoasă cu greu de pompieri din fiarele contorsionate ale mașinii. De asemenea, pentru salvarea unui bărbat, echipajele medicale au făcut manevre de resuscitare.

La fața locului acționează autospeciale ale pompierilor, de descarcerare și de la SMURD. De remarcat că întreg traficul a fost dirijat de polițiști, iar prin zonă se circulă cu greutate.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Poliției au anunțat că persoana care a murit are 19 ani. Cele trei persoane rănite au fost deja transportate la cea mai apropiată unitate medicală.

„Din primele informații, un conducător auto în vârstă de 22 ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un copac.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, cadrele medicale prezente la fața locului au constatat decesul unuia dintre pasageri (19 ani). Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Alți doi pasageri (bărbați, 25 și 30 de ani) asistați la fața locului.

Traficul este dirijat. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, au anunțat reprezentanții IPJ Prahova

ADVERTISEMENT
Tags: