News

Accident înfiorător în Vaslui. Şoferul a murit pe loc, după ce a fost proiectat la 25 de metri de autoturism

Un tânăr de 29 de ani a murit duminică dimineaţă într-un accident teribil. Cadavrul său a fost găsit la 25 de metri de maşină.
10.03.2024 | 09:36
Accident infiorator in Vaslui Soferul a murit pe loc dupa ce a fost proiectat la 25 de metri de autoturism
Aşa arată maşina răsturnată la Oţetoaia Foto: ISU Vaslui
ADVERTISEMENT

Accident înfiorător produs duminică dimineaţa, în judeţul Vaslui. Cadavrul unui tânăr a fost găsit la 25 de metri de propria maşină, după ce autoturismul s-a răsturnat de mai multe ori în afara părţii carosabile.

Şoferul decedat avea 29 de ani

Accidentul s-a produs pe DN 24A, în zona localităţii Oţetoaia. Tânărul de 29 de ani se afla singur în maşină, iar la sosirea pompierilor şi salvatorilor acesta prezenta deja leziunii incompatibile cu viaţa.

ADVERTISEMENT

De altfel, impactul a fost atât de puternic, încât pompierii au trebuit să securizeze zona din cauza unei posibile explozii a autoturismului din care se scurgea combustibil.

“La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile (direcția Oțetoaia – Huși). Din autovehicul s-au scurs lichide combustibile.

ADVERTISEMENT

În autoturismul puternic avariat nu a fost găsită nicio persoană. La aproximativ 25 metri de autoturism, într-o zonă mlăștinoasă, a fost găsit trupul conducătorului auto. Din nefericire, victima prezenta leziuni incompatibile cu viața”, se arată într-un comunicat al ISU “Podul Înalt” Vaslui.

Tot duminică dimineaţă, pe centura oraşului Caracal, o maşină a fost implicată într-un accident rutier după care a luat foc, iar şoferul a fost găsit decedat, cu arsuri pe tot corpul.

ADVERTISEMENT

“La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat, iar în interiorul acestuia a fost identificat şoferul, decedat, cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului.  În urma evenimentului, autovehiculul a ars în totalitate”, au transmis reprezentanţii ISU Olt.

Se pare că maşina a lovit o bordură, după care s-a răsturnat şi a luat foc imediat. Şoferul, care se afla singur în autoturism, a rămas blocat înăuntru şi a murit carbonizat.

ADVERTISEMENT

Victima este un bărbat în vârstă de 52 de ani, din localitatea Deveselu, care se deplasa dinspre Bucureşti spre Craiova. Dinamica accidentului relevă că pe centura municipiului Caracal, acesta a acroșat bordura și a fost proiectat peste un sens giratoriu, într-un șanț.

ADVERTISEMENT