News

Accident macabru în Brașov. Mai multe sicrie au ajuns pe șosea

Un accident macabru a avut loc seara trecută în județul Brașov. O autoutilitară plină cu sicrie s-a răsturnat pe DN 13. Mai multe ore, traficul a fost blocat în zonă.
11.01.2023 | 07:32
Accident macabru in Brasov Mai multe sicrie au ajuns pe sosea
Mai multe sicrie au ajuns pe mijlocul șoselei, după un accident produs în Brașov. Sursa foto: infotraficromania.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un accident care a adus imagini horror s-a produs seara trecută în județul Brașov. Martorii au văzut pe șosea mai multe coșciuge.

Mai multe sicrie au ajuns pe mijlocul șoselei, după un accident produs în Brașov

Șoferii care se aflau marți seara pe pe DN13, în zona Pădurea Bogății, au avut parte de un moment cu nuanțe macabre.

ADVERTISEMENT

În mijlocul șoselei se aflau mai multe sicrie. Cauza: un accident rutier produs între un autoturism și o autoutilitară care transporta aceste coșciuge.

Într-o curbă, din cauza coliziunii, autoutilitara s-a răsturnat, iar încărcătura pe care o transporta a ajuns pe carosabil.

ADVERTISEMENT

După ce au verificat că nu sunt victime, șoferi aflați în trafic au sunat la 112. În scurt timp, mai multe echipaje de poliție au fost trimise imediat la locul accidentului.

”La data de 10 ianuarie 2023, în jurul orei 17.00, pe DN 13, în zona Pădurea Bogății, a avut loc un eveniment rutier, coliziune între un autoturism și o autoutilitară. În urma impactului, autoutilitara s-a răsturnat pe partea carosabilă, rezultând doar pagube materiale.

ADVERTISEMENT

La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Traficul se desfășoară în condiții normale”, se arată într-un comunicat al IPJ Brașov.

Se pare că viteza ar fi cauza principală a acestui eveniment rutier. Martorii au afirmat că șoferul autoutilitarei ar fi condus cu viteză, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului și a lovit o mașină care se afla în apropiere.

ADVERTISEMENT

În urma acestui accident, polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să stabilească cum s-a produs coliziunea și cine se face vinovat pentru pagubele materiale.

Accident mortal în Hunedoara

Un alt accident, de această dată cu o persoană decedată, a avut loc marți seara și în Hunedoara.

Pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la km 412, în dreptul localității Holdea, o autoutilitară, un autoturism și un autocamion au intrat în coliziune.

În urma impactului, șoferul autoutilitarei a decedat. Zeci de minute, circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers, conform centrului Infotrafic din cadrul Poliției Române.

ADVERTISEMENT