News

Accident mortal în Argeș. O femeie și-a pierdut viața, trei oameni sunt răniți

Tragediile rutiere se țin lanț, sâmbătă, pe drumurile din județul Argeș. Încă un accident mortal, o femeie și-a pierdut viața.
21.10.2023 | 22:28
Accident mortal in Arges O femeie sia pierdut viata trei oameni sunt raniti
Accident mortal în Argeș. Colaj Fanatik/ Foto ISU Argeș
ADVERTISEMENT

Accident mortal în Argeș, în urma căruia o femeie și-a pierdut viața. Tragedia s-a produs pe drumul dintre Oarja și Rociu, la Cireșu, la intersecția DJ 703B cu DJ 503E, fiind implicate două autoturisme.

Accident mortal în Argeș. O persoană a decedat

Potrivit presei locale, impactul violent s-a produs, sâmbătă seara, între un Duster și un BMW. Patru victime au rezultat în urma accidentului rutier grav. Este vorba despre două femei și doi bărbați.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns pompierii și două echipaje medicale SMURD și SAJ. Salvatorii au constatat că una dintre persoane, o femeie, pasager într-unul dintre aututoturisme, se afla în stare de inconștiență.

Deși manevrele de resuscitare au început imediat de medicii au ajuns la locul solicitării, acestea nu au funcționat. Din păcate, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș au anunțat că femeia de 60 de ani a decedat.

ADVERTISEMENT

Celelalte trei victime sunt rănite grav, având diferite traumatisme. Pompierii au desfășurat măsuri specifice de prevenire a incendiilor. De asemenea, polițiștii Formațiunii Rutiere Costești au desfășurat cercetări.

Deocamdată, nu se știe în ce condiții a avut loc accidentul mortal, urmând ca verificările polițiștilor să stabilească cum s-a petrecut tragedia. „Din păcate, o persoană, pasager intr-unul dintre autovehicule, decedată. Polițiștii Formațiunii Rutiere Costești sunt la fața locului pentru cercetări”, au transmis polițiștii argeșeni.

ADVERTISEMENT

Sâmbăta accidentelor grave pe drumurile din Argeș

Amintim că acesta este al doilea accident mortal produs, sâmbătă, 21 octombrie, în județul Argeș. Un bărbat de 35 de ani, spectator la o competiție de raliu, Trofeul Câmpulung Muscel 2023, și-a pierdut viața într-un mod dramatic.

Argeșeanul a fost lovit de o mașină participantă la concurs, la volanul căreia se afla pilotul Claudiu Ciucă. Se pare că acesta ar fi ratat un viraj și ajuns într-o zonă interzisă spectatorilor, dar unde se aflau totuși câțiva oameni, printre care și victima.

ADVERTISEMENT

Din păcate, bărbatul a fost grav rănit, fiindu-i amputat un picior și având o fractură la bazin. În zona cu pricina a aterizat un elicopter SMURD, care trebuia să îl transporte pe acesta la un spital din Capitală. Însă, între timp bărbatul a murit.

 

ADVERTISEMENT