News

Accident mortal în Caraș-Severin. Un cetățean turc a căzut cu mașina de pe un pod

Un cetățean turc și-a pierdut viața după ce autoutilitara pe care o conducea a căzut de pe un pod în județul Caraș-Severin.
25.12.2023 | 17:45
Accident mortal in CarasSeverin Un cetatean turc a cazut cu masina de pe un pod
Imagine cu caracter ilustrativ/ Sursă: Hepta
ADVERTISEMENT

Șoferul de cetățenie turcă al unei utilitare a murit după ce a căzut de pe un pod aflat pe drumul care leagă Orșova de Caransebeș. Medicii au încercat să-l resusciteze, dar fără succes, astfel că a fost declarat decesul, informează News.ro.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că un cap tractor a căzut de pe un pod, pe DN 6 Orşova – Caransebeş, în zona localităţii Valea Timişului, judeţul Caraş-Severin”, a anunțat inițial Poliția Română.

ADVERTISEMENT

Circulația este oprită pentru desfășurarea intervenției medicale, conducătorul auto fiindu-i aplicate manevre de resuscitare la fața locului”, mai spunea sursa citată precizând că circulația a fost întreruptă câteva zeci de minute.

Ulterior, polițiștii din Caransebeș au anunțat că, în urma accidentului rutier care a avut loc în apropierea localității Buchin, cetățeanul turc care conducea autoutilitara și-a pierdut viața în pofida eforturilor echipajului de pe ambulanță.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că în timp ce un bărbat, cetăţean turc, în vârstă de 45 ani, conducea o autoutilitară pe DN 6, din direcţia Caransebeş către Orşova, la km 445+450 m, ar fi părăsit partea carosabilă, căzând cu autoturismul în albia pârâului Cârpa. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, care se afla singur în autoutilitară”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Alte două accidente rutiere cu consecințe grave au avut loc și în cursul nopții trecute. O altă utilitară s-a răsturnat din cauza vitezei prea mari pe un drum județean din județul Iași. Șoferul de 21 de ani a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat de mai multe ori înainte de a rămâne cu mașina suspendată peste șanțul din afara drumului.

ADVERTISEMENT

În dreapta șoferului era un alt tânăr, de 24 de ani, din Iași, pentru care echipajele medicale ajunse la fața locului nu au putut face nimic, fiind declarat decedat. Conducătorul auto și alți doi pasageri, doi minori în vârsta de 16 ani fiecare, au fost și ei răniți.

Un alt accident grav s-a petrecut la Cluj-Napoca, fiind provocat de un șofer beat. Din cercetări reiese că bărbatul, care se deplasa cu mașina pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca, a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat în mai mulți copaci.

ADVERTISEMENT

Șoferul a „zburat” de pe Podul IRA, iar apoi a ajuns în curtea unei case, conform publicației locale Cluj 24. La fața locului au ajuns pompierii, două echipaje SMURD și SAJ, precum și polițiștii. Trei bărbați au fost răniți, unul fiind scos prin intervenția echipajului de descarcerare.

ADVERTISEMENT