News

Accident mortal în Constanța. Bărbatul a intrat prin parbrizul mașinii în urma impactului violent

Un bărbat din Constanța a fost spulberat de o mașină în timp ce trecea strada, impactul fiind cu adevărat violent. Victima a intrat prin parbriz.
21.10.2022 | 09:56
Accident mortal in Constanta Barbatul a intrat prin parbrizul masinii in urma impactului violent
Accident grav în Constanța. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Atât de violent, conform martorilor, încât bărbatul a intrat prin parbrizul mașinii și a rămas înțepenit.

Accident mortal în Constanța, bărbat spulberat

Din păcate pentru victimă, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost lovit din plin în jurul orei 23, pe DN 2A, între localitățile Stupina și Crucea. Șoferul în vârstă de 43 de ani spune că s-a trezit cu bărbatul în față, pe partea carosabilă, astfel că nu a putut evita impactul.

“În cursul zilei de ieri, în jurul orei 23.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 2A, în zona localității Crucea.

ADVERTISEMENT

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de un bărbat, de 43 de ani, a accidentat un pieton, bărbat, momentan neidentificat, care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a pietonului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT

Conform Observatornews.ro, cu doar 24 de ore înainte doi șoferi fuseseră condamnați tocmai pentru un accident grav, soldat cu victime, produs pe aceste drumuri din județ.

Mai exact, în 24 iulie 2017, un șofer care conducea un Volkswagen Golf a intrat în coliziune cu o semiremorcă, care ieșise din alveola de parcare situată în zonă fără să acorde prioritate. În urma accidentului mai multe persoane au fost grav rănite, existând și un deces.

ADVERTISEMENT

Sursa citată menționează că șoferul mașinii Volkswagen a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru infracțiunea de ucidere din culpă. De asemenea, șoferul autotrenului a primit doi ani de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, prin intervenirea prescripţiei răspunderii penale.

Mai mult, cei doi șoferi trebuie să plătească daune de 570.000 de lei și 300.000 de euro cu titlul de daune.

ADVERTISEMENT