News

Accident mortal în Prahova. Un tânăr de 18 ani a fost ucis de un șofer beat și drogat

Accident mortal în Prahova. Un șofer beat și drogat a lovit cu mașina un tânăr de 18 ani. Din păcate, victima a decedat la spital.
05.06.2023 | 10:42
Accident mortal in Prahova Un tanar de 18 ani a fost ucis de un sofer beat si drogat
Accident mortal în Prahova. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Accident mortal în Prahova, în urma căruia un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața. Tragedia s-a produs miercuri seara, 31 mai. Vinovat este un șofer care a urcat la volanul mașinii în timp ce era beat și drogat.

Accident mortal în Prahova. A lovit cu mașina un tânăr de 18 ani și a fugit

Evenimentul rutier, care s-a soldat cu moartea tânărului, a avut loc în localitatea Ciupelniţa. Potrivit cercetărilor, băiatul de 18 ani a fost lovit de autoturism, iar șoferul, în vârstă de 41 de ani, a fugit de la fața locului.

ADVERTISEMENT

„A reieșit faptul că un bărbat se deplasa cu un autoturism pe DJ101, în Ciupelnița. La un moment dat ar fi acroșat un tânăr în vârstă de 18 ani care se deplasa pe marginea drumului, după care ar fi părăsit locul accidentului”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

În urma producerii accidentului, victima a ajuns la spital în stare critică. Băiatul de 18 ani a fost internat timp de câteva zile. Din păcate, în cursul acestei dimineți, tânărul a murit, notează publicația Gazetaph.ro.

ADVERTISEMENT

Șoferul vinovat a fost reținut pentru 24 de ore

Șoferul vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 41 de ani, din comuna Dumbrava. Conform oamenilor legii, el a fost identificat imediat după eveniment. Pentru că acesta mirosea a alcool și avea un comportament ciudat, a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu Drugtest.

S-a constatat că bărbatul se afla sub influența alcoolului, rezultatul indicând o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma testării cu Drugtest, a reieșit că omul era și drogat.

ADVERTISEMENT

„În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și ulterior depistat persoana bănuită de săvârșirea faptei, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Dumbrava.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,88 mg/ l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta a fost testat și cu aparatul DrugTest care a indicat un rezultat pozitiv la o substanță psihoactivă.”, au adăugat oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Șoferul de 41 de ani a ajuns la spital pentru recoltarea probelor biologice. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. El va fi prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive, potrivit polițiștilor.

ADVERTISEMENT