News

Accident mortal în Năvodari. Un om a murit după ce s-a răsturnat cu mașina

Un grav accident rutier a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, în Năvodari. Un om a murit după ce s-a răsturnat cu mașina.
15.05.2023 | 07:51
Accident mortal in Navodari Un om a murit dupa ce sa rasturnat cu masina
Grav accident rutier în Năvodari. O mașină s-a făcut praf lângă un giratoriu, șoferul a murit. Sursa foto: focuspress.ro
ADVERTISEMENT

Final cumplit pentru un bărbat din județul Constanța. Acesta a murit într-un cumplit accident rutier care s-a produs în noaptea de duminică spre luni în orașul Năvodari.

Grav accident rutier în Năvodari. O mașină s-a făcut praf lângă un giratoriu, șoferul a murit

Angajații de la ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, în noaptea de duminică spre luni, 14 spre 15 mai, în apropiere de intrarea în Năvodari. Aici, chiar lângă un giratoriu, s-a petrecut un accident rutier deosebit de grav.

ADVERTISEMENT

O mașină s-a făcut pur și simplu praf, după ce s-a răsturnat de mai multe ori. Din păcate, evenimentul rutier s-a soldat cu o victimă încarcerată. Bărbatul nu a mai putut fi salvat de medici, notează FocusPress.

La fața locului au ajuns stația Midia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD B2, detașamentul Fripis, cu un echipaj de descarcerare și detașamentul Palas, cu un echipaj SMURD C și o ambulanță SAJ.

ADVERTISEMENT

Tânăr de 24 de ani mort într-un accident produs în Sibiu

În urmă cu mai puțin de o zi, un șofer în vârstă de 24 de ani a decedat în urma unui accident înfiorător petrecut în Sibiu. Tânărul a intrat cu mașina pe care o conducea într-un autobuz. Impactul a fost devastator. Deși medicii au ajuns rapid la fața locului, viața acestuia n-a mai putut fi salvată.

De notat că nicio altă persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale după evenimentul rutier de duminică. Călătorii care se aflau în autobuzul lovit de mașina tânărului nu au fost răniți.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, martorii tragediei fost șocați de cele întâmplate. O persoană care a văzut momentul impactului spune că băiatul conducea cu viteză. ”Avea 145 kilometri la oră. Nu se văd urme de frânare lângă autobuz. L-a lovit din plin”, a spus aceasta, conform OraDeSibiu.

Presa locală notează că tânărul care și-a pierdut viața în accidentul rutier de pe Calea Gușteriței se numea Cristian S. Acesta avea 24 de ani. El a studiat, în gimnaziu, la Colegiul Național „Samuel Von Brukenthal” din Sibiu.

ADVERTISEMENT

Prietenii și cunoștințele sale spun că era ”un băiat bun, care se bucura de viață”. Toți sunt în stare de șoc în urma celor întâmplate și transmit condoleanțe familiei.

ADVERTISEMENT