News

Accident mortal la Caraş-Severin. Părinții unei tinere de 14 ani au murit. Fiica lor se află în stare gravă

Tragedie într-o localitate din Caraș-Severin. Părinții unei tinere de 14 ani au murit într-un accident mortal, iar fata e grav rănită.
17.11.2023 | 22:13
Accident mortal la CarasSeverin Parintii unei tinere de 14 ani au murit Fiica lor se afla in stare grava
Accident mortal la Caraş-Severin. colaj Fanatik/ Foto expresdebanat.ro/captură Facebook
ADVERTISEMENT

Accident mortal la Caraș Severin, vineri seara, în urma căruia părinții unei fete de 14 ani și-au pierdut viața. Copila a scăpat cu viață, dar starea ei este gravă. În evenimentul rutier au fost implicate o mașină și un autocar.

Accident mortal la Caraş-Severin. Părinții unei tinere de 14 ani au murit

Tragedie fără margini în localitatea Grădinari din județul Caraș-Severin, acolo unde o familie a fost implicată într-un eveniment rutier cumplit. Autoturismul în care se aflau doi părinți și fiica lor de 14 ani a fost spulberat de un autocar.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, vinovat pentru producerea accidentului ar fi chiar șoferul mașinii, tatăl copilei. Cercetările preliminare arată că acesta ar fi ieșit de pe un drum lăturalnic și ar fi pătruns pe drumul național, fără să se asigure.

Autocarul circula regulamentar în momentul în care s-a produs coliziunea între cele două vehicule. Pasagerii din mijlocul de transport în comun nu au fost răniți, conform autorităților.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, impactul violent a fost fatal pentru șoferul autoturismului și soția sa. Ei au rămas încarcerați și au fost găsiți în stop cardio-respirator. Cei doi au murit, iar fata lor de 14 ani a fost grav rănită.

”Este vorba despre o coliziune între un autocar şi un autoturism din care au rezultat trei victime,doi adulţi şi un minor, dintre care două victime adulte încarcerate.

ADVERTISEMENT

Acţionează Secţia de pompieri Oraviţa cu 1 ASAS, 1 SMURD, 1 ambulanţă SAJ.Spre Grădinari a fost trimis şi ATPVM cu medic. Echipajul de pompieri acţionează pentru descarcerarea celor 2 victime din autoturism, care sunt inconştiente”, au anunțat, vineri, reprezentanții ISU Caraș-Severin.

Soț și soție, victime într-un accident provocat de un șofer beat și drogat

O tragedie similară s-a produs acum câteva săptămâni, în județul Cluj. O mașină în care se aflau doi oameni, soț și soție, a fost implicată într-un accident produs de un șofer beat și drogat.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 24 de ani s-a angajat într-o depășire periculoasă, moment în care a pierdut controlul asupra volanului și a intrat într-un autoturism care circula în aceeași direcție de mers, în care se aflau un bărbat de 67 de ani și soția lui de 63 de ani. Cei doi au murit.

 

ADVERTISEMENT