News

Soţ şi soţie, morţi din cauza unui şofer beat şi drogat. Tânărul a provocat un accident cumplit, imagini greu de privit

Beat şi drogat, un tânăr a provocat un carnagiu pe şosea, la ieşire din Gherla spre Dej. Inconştienţa sa a dus la moartea a doi soţi.
22.10.2023 | 13:19
Sot si sotie morti din cauza unui sofer beat si drogat Tanarul a provocat un accident cumplit imagini greu de privit
Imagini cumplite de la accidentul de la Gherla, maşinile s-au făcut armonică Foto: dej24.ro
ADVERTISEMENT

Nici războiul împotriva drogurilor şi nici intrarea în vigoare a Legii Anastasia nu îi sperie pe unii şoferi, care continuă să sfideze regulile şi să îşi rişte libertatea şi se urcă la volan sub influenţa alcoolului sau drogurilor.

Femeia decedată a fost profesoară de chimie

Un tânăr de 24 de ani s-a dovedint de o inconştienţă totală sâmbătă seară când a luat maşina şi a pornit-o drogat din Gherla, către Dej. Nici n-a ieşit bine din localitate că s-a angajat într-o depăşire nesăbuită, care avea să ducă la o tragedie.

ADVERTISEMENT

Doi oameni au murit din cauza inconştienţei sale. Poliţiştii constatatori au transmis că bărbatul avea alcoolemie de 0,60 miligrame la mie alcool pur în aerul expirat, iar testele preliminare legate de consumul de droguri au arătat că acesta se afla şi sub influenţa substanţelor stupefiante.

Inconştienţa tânărului a dus la moartea prematură a unui cuplu din Dej, soţ şi soţie. “Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că un tânăr, de 24 de ani, care circula cu autoturismul în direcția municipiului Dej, s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară, intrând în coliziune cu un autoturism care circula în aceeași direcție de mers, condus de un bărbat de 67 de ani, din municipiul Dej.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului, în cazul bărbatului de 67 de ani și a pasagerei aflate în autoturismul acestuia, de 63 de ani, medicii au aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a pronunțat decesul acestora.

Testarea cu aparatul etilotest a tânărului de 24 de ani a indicat o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

ADVERTISEMENT

Presa locală scrie că Grobois Enikő, femeia în vârstă de 63 de ani care și-a pierdut viața în accident, a fost profesor de chimie la Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” din Dej.

Autorul accidentului a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie propus apoi pentru arestare preventivă. Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

Un accident foarte grav a avut loc sâmbătă şi în Argeş, unde o femeie şi-a pierdut viţa în urma coliziunii dintre un Duster un BMW. Accidentul s-a produs în localitatea Cireşu, iar femeia decedată avea 60 de ani.

ADVERTISEMENT