News

Accident mortal pe A1. Un pieton a fost lovit de un autocar

Accident mortal pe A1 vineri seară. Un pieton care se afla pe banda 1 a fost lovit de un autocar. Poliția a deschis deja o anchetă.
29.07.2023 | 00:12
Accident mortal pe A1 Un pieton a fost lovit de un autocar
Accident mortal pe A1. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Accident mortal pe A1 vineri seară. O nouă tragedie a avut loc pe șoselele din România. De această dată însă, lucrurile sunt ceva mai complicate chiar și pentru oamenii legii.

Accident mortal pe A1

IPJ Argeș a anunțat vineri seară că accidentul mortal a avut loc pe Autostrada Bucureşti-Piteşi, în judeţul Argeş. Un pieton a fost lovit de un autocar. Sursa citată spune că bărbatul se afla pe banda 1 la momentul producerii tragediei.

ADVERTISEMENT

În urma verificărilor făcute, se pare că accidentul mortal s-a produs pe sensul de mers Piteşti spre Bucureşti, la km 101. În ceea ce privește modul în care s-a produs tragedia, până acum unele detalii sunt neclare.

Cert este că persoana accidentată mortal nu este cunoscută momentan. Mai departe, pliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să stabilească identitatea victimei.

ADVERTISEMENT

Referitor la șoferul autocarului, mijlocul de transport era condus de un bărbat de 63 de ani. Vorbim despre un vehicul pentru transport persoane, mai arată sursa citată.

Anunțul făcut de IPJ Argeș

”Autostrada A1 Bucuresti-Piteşti, pieton accidentat mortal de un autocar. Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrăzi – Autostrada A1, s-a stabilit că un bărbat, a cărui identitate nu a fost stabilită până la acest moment, pe fondul prezenţei pe banda 1, pe sensul de mers Piteşti spre Bucureşti, la km 101, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a fost accidentat mortal de un autocar pentru transport persoane, condus de un bărbat de 63 de ani, din Bolintin Vale, judetul Giurgiu”, a transmis, vineri seară, IPJ Argeş.

ADVERTISEMENT

Cei de la IPJ Argeș mai precizează că trupul bărbatului a fost deja transportat la Serviciul de Medicină Legală din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. Mai departe, urmează să fie efectuată autopsia.

Menționăm că aceasta este a doua tragedie care are loc pe șoselele din România în ultimele ore. În urmă cu nu foarte mult timp, un alt accident mortal s-a produs în drumul spre Buzău.

ADVERTISEMENT

Doua persoane au murit, iar alte trei persoane au fost grav rănite. Tragedia a avut loc pe DN2B, în localitatea Cilibia din județul Buzău. Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, anunța că două autovehicule au intrat în coliziune frontală.

ADVERTISEMENT