News

Accident mortal spre Buzău. Două persoane și-au pierdut viața, trei sunt în stare gravă

Într-un grav accident rutier produs pe DN2B în localitatea Cilibia, Buzău, doi șoferi și-au pierdut viața, iar trei persoane au fost rănite.
28.07.2023 | 19:57
Accident mortal spre Buzau Doua persoane siau pierdut viata trei sunt in stare grava
Tragedie pe DN2B: Două vieți pierdute și trei persoane rănite într-un accident frontal la Cilibia, Buzău. Foto: DRDP.
ADVERTISEMENT

O zi neagră pentru circulația pe DN2B, în localitatea Cilibia din județul Buzău, unde un accident de circulație a provocat două decese și trei persoane rănite. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, accidentul s-a petrecut vineri și a implicat două autovehicule care au intrat în coliziune frontală.

Tragedie pe o șosea din Buzău

Se pare că tragedia a fost declanșată de un șofer în vârstă de 65 de ani, din Nehoiu, care se deplasa pe DN2B dinspre Brăila către Buzău. Din motive încă necunoscute, acesta a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula din sens opus și era condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, tot din Brăila, iar în mașina sa se afla și o familie.

ADVERTISEMENT

Impactul puternic dintre cele două autoturisme a avut consecințe tragice, cei doi șoferi, în vârstă de 65, respectiv 46 de ani, pierzându-și viața în urma accidentului. De asemenea, trei pasageri din mașina bărbatului, cu vârste cuprinse între 18 și 42 de ani, toți din Brăila, au suferit răni și au fost transportați de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

La fața locului, polițiștii au intervenit imediat, deschizând un dosar penal pentru a investiga în detaliu circumstanțele în care s-a produs accidentul tragic. Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și eventualele neglijențe care au condus la acest grav eveniment rutier.

ADVERTISEMENT

Comunitatea din județul Buzău este profund afectată de această tragedie, iar gândurile și rugăciunile tuturor se îndreaptă către familiile celor decedați și spre recuperarea rapidă a celor răniți în acest teribil accident rutier.

O tânără de 16 ani, rănita grav într-un accident

Joi seară, în județul Neamț, a avut loc un tragic accident rutier în care o tânără de 16 ani a fost rănită și a fost transportată la spital după ce motociclul pe care-l conducea s-a ciocnit inițial cu o altă mașină, iar apoi a fost proiectat în curtea unui imobil.

ADVERTISEMENT

Potrivit poliției, minora se afla la volanul unui motociclu în localitatea Pângărați, iar pierderea controlului vehiculului, posibil din cauza lipsei de experiență, a dus la coliziunea cu un autoturism care circula din sens opus.

Polițiștii desfășoară cercetări pentru a determina circumstanțele exacte ale acestui tragic eveniment rutier și a stabili cauzele care au condus la această vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT

“Uneori, lipsa de experiență a acestora, conduce la evenimente rutiere nedorite, generând situații de risc atât pe ei cât și pe ceilalți participanți la trafic.

Deși este tentant să fii deținătorul unui permis de conducere de la vârsta de 16 ani, recomandăm tinerilor să conducă cu prudență. Să respecte regulile de circulație și viteza maximă admisă tipului de vehicul utilizat”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

 

ADVERTISEMENT
Tags: