News

Accident de muncă în Portul Constanța. Un bărbat a murit strivit de un palet de lemne

Un tragic accident de muncă a avut loc joi dimineața în Portul Constanța. Un bărbat de 63 de ani a murit strivit de un palet de lemne care a căzut peste el.
25.11.2021 | 11:10
Accident de munca in Portul Constanta Un barbat a murit strivit de un palet de lemne
Tragic accident de muncă. Un bărbat a murit în Portul Constanța, după ce un palet de lemne a căzut peste el. Sursa foto: ordinea.ro
ADVERTISEMENT

Un grav accident de muncă a fost raportat joi dimineață în zona Portului Constanța, soldat cu decesul unui bărbat de 63 de ani.

Conform presei locale, echipele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea (ISU) au fost solicitate să intervină de urgență în Portul Constanţa încă de la primele ore ale dimineții, acolo unde unde a avut loc un incident.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, un palet cu lemne de circa o tonă ar fi căzut peste o persoană, în incinta unui terminal din port.

Tragic accident de muncă. Un bărbat a murit în Portul Constanța, după ce un palet de lemne a căzut peste el

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanţă Constanţa, muncitorul a fost scos de sub palet până la sosirea medicilor.

ADVERTISEMENT

Din păcate, victima a suferit răni foarte grave, fiind în stop cardio-respirator. Acestuia i s-au aplicat manevrele de resuscitare.

”Persoana este în stop cardiorespirator și se efectuează manevre de resuscitare”, a spus medicul Claudia Tatarici, din cadrul Serviciului de Ambulanță.

ADVERTISEMENT

Ulterior, în ciuda tuturor eforturilor cadrelor medicale, victima a fost declarată decedată de echipele de salvare.

Este vorba despre un bărbat de 63 de ani, notează publicația ordinea.ro.

La fața locului au fost mobilizate o autospecială de lucru cu apă și spumă, 1 SMURD B, 1 echipaj de descarcerare, dar și o autospecială SAJ C.

ADVERTISEMENT

Cum s-a întâmplat tragedia de la malul Mării Negre

Din cele mai noi informații, se pare că victima ar fi coordonat de la sol procesul de încărcare al unui camion, cu paleţi din lemn, iar, la un moment dat, un palet ar fi alunecat şi căzut din bena camionului, bărbatul fiind lovit în zona capului.

La faţa locului a sosit un echipaj SMURD, însă, din nefericire, bărbatul a decedat. A fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate de către poliţişti şi reprezentanţi ai I.T.M. Constanţa, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul de muncă.

ADVERTISEMENT
Tags: