ADVERTISEMENT
News

Accident rutier mortal în Munții Sebeșului. Un bărbat a căzut cu mașina în prăpastie

Un bărbat a decedat după ce a căzut cu mașina într-o prăpastie în Munții Sebeșului. Șoferul avea 42 de ani.
Autor: Anca Flondor | 28.06.2021 | 16:30
Accident rutier mortal în Munții Sebeșului. Un bărbat a căzut cu mașina în prăpastie
Accident rutier mortal în Munții Sebeșului. Un bărbat a căzut cu mașina în prăpastie. Sursa foto: ISU Alba

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani a decedat după ce s-a prăbușit cu autoturismul într-o prăpastie în zona localității Răchita din Munții Sebeșului.

ADVERTISEMENT

Forțele de intervenție au încercat să-l salveze pe bărbat, acesta fiind găsit în stop cardio-respirator. După minute bune în care a fost resuscitat, acesta a decedat.

Accident rutier mortal în Munții Sebeșului

În jurul orei 11.30, pe raza localității Răchita, pe DJ 704 A a avut loc un accident mortal. Un bărbat de 42 de ani a decedat, mașina pe care o conducea răsturnându-se în prăpastie.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba au spus că Garda de Intervenție Sebeș a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical. Victima era în stop cardio-respirator atunci când a fost găsită. Deși s-au făcut manevre de resuscitare bărbatul nu a mai putut fi salvat, fiind constatat decesul acestuia.

“Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Bărbatul avea 42 de ani “, au precizat reprezentanții ISU Alba.

ADVERTISEMENT

Poliția a demarat o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Un accident cumplit a avut loc în Argeș

Un accident groaznic a avut loc în județul Argeș, în urmă cu aproximativ 4 luni. Atunci, un autoturism în care erau 5 persoane a căzut într-o prăpastie, în localitatea Cotmeana.

ADVERTISEMENT

Cele cinci persoane care se aflau în mașină au reușit să iasă singure, dar au rămas blocate în prăpastia adâncă de 10 metri. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru ca acestea să fie salvate. După cercetări s-a constatat că, șoferul a pierdut controlul autoturismului într-o curbă periculoasă.

Toți cei cinci ocupanți ai autoturismului au fost transportați la spital, pentru investigații și îngrijiri medicale (conducător auto de 48 de ani, din Câineni, județul Vâlcea; pasager dreapta față, bărbat de 72 de ani, din comuna Vlădești, jud. Vâlcea; pasagere spate: femeie de 69 de ani, din Vlădești, jud. Vâlcea, femeie de 47 de ani, din municipiul Rm. Vâlcea și femeie de 25 de ani, din comuna Budești, județul Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Un alt accident asemănător s-a petrecut în Cluj. Un tânăr de 20 de ani a murit chiar de ziua sa după ce s-a răsturnat cu mașina în localitatea Muntele Rece.

Acesta se grăbea să ajungă la petrecerea organizată de prieteni pentru el.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!