News

Accident rutier mortal în Munții Sebeșului. Un bărbat a căzut cu mașina în prăpastie

Un bărbat a decedat după ce a căzut cu mașina într-o prăpastie în Munții Sebeșului. Șoferul avea 42 de ani.
28.06.2021 | 16:30
Accident rutier mortal in Muntii Sebesului Un barbat a cazut cu masina in prapastie
Accident rutier mortal în Munții Sebeșului. Un bărbat a căzut cu mașina în prăpastie. Sursa foto: ISU Alba
ADVERTISEMENT

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani a decedat după ce s-a prăbușit cu autoturismul într-o prăpastie în zona localității Răchita din Munții Sebeșului.

Forțele de intervenție au încercat să-l salveze pe bărbat, acesta fiind găsit în stop cardio-respirator. După minute bune în care a fost resuscitat, acesta a decedat.

ADVERTISEMENT

Accident rutier mortal în Munții Sebeșului

În jurul orei 11.30, pe raza localității Răchita, pe DJ 704 A a avut loc un accident mortal. Un bărbat de 42 de ani a decedat, mașina pe care o conducea răsturnându-se în prăpastie.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba au spus că Garda de Intervenție Sebeș a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical. Victima era în stop cardio-respirator atunci când a fost găsită. Deși s-au făcut manevre de resuscitare bărbatul nu a mai putut fi salvat, fiind constatat decesul acestuia.

ADVERTISEMENT

“Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Bărbatul avea 42 de ani “, au precizat reprezentanții ISU Alba.

Poliția a demarat o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

ADVERTISEMENT

Un accident cumplit a avut loc în Argeș

Un accident groaznic a avut loc în județul Argeș, în urmă cu aproximativ 4 luni. Atunci, un autoturism în care erau 5 persoane a căzut într-o prăpastie, în localitatea Cotmeana.

Cele cinci persoane care se aflau în mașină au reușit să iasă singure, dar au rămas blocate în prăpastia adâncă de 10 metri. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru ca acestea să fie salvate. După cercetări s-a constatat că, șoferul a pierdut controlul autoturismului într-o curbă periculoasă.

ADVERTISEMENT

Toți cei cinci ocupanți ai autoturismului au fost transportați la spital, pentru investigații și îngrijiri medicale (conducător auto de 48 de ani, din Câineni, județul Vâlcea; pasager dreapta față, bărbat de 72 de ani, din comuna Vlădești, jud. Vâlcea; pasagere spate: femeie de 69 de ani, din Vlădești, jud. Vâlcea, femeie de 47 de ani, din municipiul Rm. Vâlcea și femeie de 25 de ani, din comuna Budești, județul Vâlcea.

Un alt accident asemănător s-a petrecut în Cluj. Un tânăr de 20 de ani a murit chiar de ziua sa după ce s-a răsturnat cu mașina în localitatea Muntele Rece.

Acesta se grăbea să ajungă la petrecerea organizată de prieteni pentru el.

ADVERTISEMENT
Tags: