News

Accident teribil cu nouă victime, în Timiș. Trei răniți sunt în stare gravă

Un accident grav s-a produs duminică, în localitatea Jebel, județul Timiș. Nouă persoane au fost rănite în urma impactului
14.01.2024 | 20:10
Accident teribil cu noua victime in Timis Trei raniti sunt in stare grava
În urma accidentului din Timiș, trei persoane au ajuns la spital în stare gravă / Foto: ISU Timiș / Renașterea Bănățeană
ADVERTISEMENT

Două autoturisme au fost implicate într-un accident teribil, în județul Timiș. Nouă persoane, aflate în cele două mașini, au fost rănite, însă în cazul a trei dintre ele a fost necesar transportul la spital.

Una din victime a rămas blocată în mașină

La momentul sosirii echipajelor de salvatori, una dintre victime era blocată în mașină, iar pompierii au reușit s-o extragă.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns două ambulanțe SMURD și o ambulanță SAJ. De asemenea, s-a intervenit și cu o autospecială de stingere cu apă și spumă care aparține Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara.

În cauză, polițiștii rutieri au început cercetările pentru stabilirea cauzelor accidentului rutier. De asemenea, a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, accidentul s-ar fi produs după ce o autoturismul unei femei în vârstă de 46 de ani, care conducea pe o stradă secundară din localitatea Jebel, a intrat în coliziune cu o mașină condusă de un tânăr de 21 de ani.

Potrivit publicației Renașterea Bănățeană, cele trei victime se aflau în mașina condusă de șoferiță. Este vorba despre două femei de 24 și 47 de ani și de un minor în vârstă de 12 ani.

ADVERTISEMENT

Cum s-a produs accidentul din Timiș

„O femeie, în vârstă de 46 de ani, a condus un autoturism pe o stradă secundară din localitatea Jebel, iar la o intersecție nedirijată cu o altă stradă secundară din localitate, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 21 de ani.

În urma impactului au fost răniți trei pasageri din autoturismul condus de femeie, respectiv un băiat în vârstă de 12 ani și două femei în vârstă de 24 si 47 de ani.

ADVERTISEMENT

Cele trei persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT