News

Accident teribil în Galați. Șoferul unui autocar a murit strivit în timp ce încerca să repare aerul condiționat

02.07.2020 | 19:27
Accident teribil in Galati Soferul unui autocar a murit strivit in timp ce incerca sa repare aerul conditionat
ADVERTISEMENT

Accident groaznic în Galați, unde un bărbat a murit strivit de propriul autocar pe care încerca să-l repare.

Potrivit anchetatorilor, victima se afla sub autocar, încercând să repare instalația de aer condiționat, însă autocarul a căzut peste bărbat și l-a strivit.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au primit un apel la 112 din partea unor pasageri din autocar, imediat după miezul nopții în 2 iulie.

Accident groaznic în Galați, unde un șofer a murit strivit de autocar

Potrivit martorilor, bărbatul a fost strivit de autocar dintr-o eroare tehică, în timp ce încerca să repare aerul condiționat.

ADVERTISEMENT

La data de 02.06.2020, anul curent ora 00:39, Secția 5 Poliție a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că, pe strada Calea Prutului, în dreptul stației PecoRompetrol, pe sensul de intrare în oraș, a fost oprit un autocar înregistrat în Cehia ce transporta cetățeni moldoveni, iar șoferul acestuia a decedat încercând să repare instalația de aer condiționat.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că șoferul, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din satul Pădureni, comuna Grajduri, județul Iași, a încercat să repare instalația de aer de sub autocar iar în timp ce efectua această activitate a umblat la un robinet care prezenta o defecțiune, iar când a dat drumul la aerul din perna suspensiei pneumatice, a fost prins sub autocar, decedând”, au transmis reprezentanții IPJ Galați.

ADVERTISEMENT

În continuare, cercetările sunt efectuate de către lucrătorii Secției 5 Poliței pentru „ucidere din culpă”. Inspectoratul Teritorial de Muncă investighează la rândul său caz.

Știre în curs de actualizare

Tags: