News

Accident teribil în Rusia. Două fetiţe au fost aruncate 7 metri în aer după explozia unui castel gonflabil

Accident groaznic în Rusia. Două fetițe sunt în stare gravă.
01.06.2021 | 15:39
Accident teribil in Rusia Doua fetite au fost aruncate 7 metri in aer dupa explozia unui castel gonflabil
ADVERTISEMENT

Două fetiţe din Rusia se luptă să supravieţuiască după ce castelul gonflabil în care se jucau a explodat.

În vârstă de trei şi patru ani, cele două fete au fost aruncate 7,5 metri în aer şi au aterizat pe şinele de tramvai din apropierea locului de joacă.

ADVERTISEMENT

Mai multe camere de supraveghere au surprins momentul în care castelul gonflabil din oraşul Barnaul se ridică în aer, iar apoi se prăbuşeşte la pământ, precizează The Sun. 

Tragedie în Rusia. Două fetiţe sunt în stare gravă după ce un castel gonflabil a explodat

Alţi trei copii erau în castelul gonflabil, dar în urma căzăturii nu au avut răni grave. În schimb, cele două fete au fost aruncate peste un gard metalic, pe şinele unui tramvai care circula în apropierea locului de joacă.

ADVERTISEMENT

Anna, fetiţa în vârstă de trei ani, a suferit o comoție şi o fractură a coloanei vertebrale, în prezent ea fiind în stare critică.

Cealaltă fată are o fractură a craniului şi are răni la plămâni şi abdomen. Aceasta a aterizat la aproximativ 4 metri de castelul gonflabil.

ADVERTISEMENT

O altă tragedie s-a petrecut ieri în SUA. Patru persoane, printre care doi copii de 3 și 5 ani, au murit după ce mașina în care se aflau a plonjat în lacul Logan Martin din Alabama, informează Fox News.

April Whatley (37 de ani), Mariah Towns (18 ani), Rosalyn White (5 ani) și Reginald J. White (3 ani) sunt victimele acestui accident, anunță autoritățile americane.

ADVERTISEMENT

Momentan, anchetatorii nu au reuşit să afle motivul pentru care vehiculul a părăsit carosabilul.

Cele patru persoane au decedat instant, conform primelor informații publicate.

Singurul supraviețuitor al acestui accident oribil din Statele Unite ale Americii este un bărbat în vârstă de 39 de ani. Acesta a fost transportat la un spital local. Stare lui de sănătate rămâne una destul de complicată.

ADVERTISEMENT
Tags: