News

Accident teribil în Teleorman. O femeie a murit după ce mașina în care se afla a fost spulberată de tren. Video

Un accident extrem de grav a avut loc, joi seara, în Teleorman. O femeie a murit după ce mașina sa a fost spulberată de un tren.
26.10.2023 | 23:31
Accident teribil in Teleorman O femeie a murit dupa ce masina in care se afla a fost spulberata de tren Video
Accident teribil la Teleorman, 26 octombrie. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tragedie pe calea ferată, în Teleorman. O femeie a murit, după ce mașina sa a fost spulberată de tren. În vârstă de 75 de ani, victima nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Accident tragic în Teleorman: o femeie a murit după ce mașina ei a fost lovită de tren

Accidentul din județul Teleorman, produs în jurul orei 22.00, a fost consemnat pe raza localității Peretu. Victima, în vârstă de 75 de ani, a murit după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un tren marfar ce transporta cereale.

ADVERTISEMENT

Potrivit datelor oferite de presa locală, femeia venea de la o fermă. Făcea acest traseu zi de zi. Din păcate, de această dată un moment de neatenție a costat-o viața. Ea nu s-a asigurat înainte de a trece calea ferată, iar un tren marfar a izbit în plin mașina pe care aceasta o conducea, scrie Impact News 24.

După coliziunea extrem de violentă, femeia a intrat în stop cardio-respirator. Echipajele de salvare deplasate pe teren au început imediat manevrele de resuscitare. Acestea nu au avut rezultat, pentru femeia de 75 de ani fiind declarat decesul.

ADVERTISEMENT

Au fost mobilizate la fața locului echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj al Serviciului de Ambulanță, cu medic.


”În accident au fost implicate un tren marfar, ce transporta cereale şi un autoturism, rezultând o victimă, încarcerată, în stop cardiorespirator. Este vorba de o femeie, care a fost scoasă rapid de pompieri din caroseria deformată şi predată echipajelor medicale, pentru efectuarea manevrelor de resuscitare.

ADVERTISEMENT

Din păcate, acestea nu au avut un rezultat pozitiv, echipajul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Teleorman fiind nevoit să declare decesul. Evenimentul a rămas în atenţia autorităţilor competente pentru cercetări”, precizează ISU Teleorman.

Accident grav și în Brăila. Tânăr de 30 de ani, în stare gravă

Tot joi seara, un alt eveniment rutier grav a avut loc în Brăila. Un TIR plin cu cereale s-a răsturnat pe DN 2S, la ieşire de pe Podul peste Dunăre. În urma accidentului, şoferul în vârstă de 30 de ani a fost grav rănit.

ADVERTISEMENT

”La data de 26 octombrie a.c., la ora 19,45, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, în sensul giratoriu de pe DN 2S, a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un tânăr de 30 de ani, din judeţul Tulcea, în timp ce conducea un TIR încărcat cu cereale, pe DN2S, în sensul giratoriu de la km 2, ar fi pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat pe partea stângă.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a şoferului. El a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale“, potrivit IPJ Brăila. Șoferul este grav rănit. Din acest motiv, el nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate mostre biologice la spital.

ADVERTISEMENT