News

Accident feroviar cumplit, în Buzău. Trei morți, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren

Tragedie într-o localitate din județul Buzău. Trei oameni au murit și încă o persoană este în stare gravă, în urma accidentului feroviar.
11.09.2023 | 21:18
Accident feroviar cumplit, în Buzău. Foto Sansanews.ro
ADVERTISEMENT

Accident feroviar cumplit, în Buzău, acolo unde o mașină a fost lovită de un tren marfar. Trei persoane au murit în urma evenimentului petrecut luni seara, la Ţinteşti, pe tronsonul Buzău – Galaţi.

Accident feroviar cumplit, în Buzău

Tragedia a avut loc pe tronsonul trenului marfar magistrala Buzău – Galați, la intersecția cu Dj204D. Un autoturism Duster, în care se aflau patru persoane, a fost lovit de tren, conform autorităților.

ADVERTISEMENT

Trei persoane au fost găsite încarcerate. Din păcate, specialiștii echipajelor medicale ajunși la locul tragediei au constatat că oamenii erau deja morți. Cea de-a patra persoană a fost grav rănită.

Victima a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrjiri. Se pare că starea acesteia este critică. La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială, un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, autoturismul era înmatriculat în Buzău. Conducătorul auto era din localitatea buzoiană Vadu Pașii. Polițiștii sunt și ei în zona respectivă, pentru a desfășura cercetări. De altfel, Centrul INFOTRAFIC a anunțat că traficul feroviar a fost blocat în Țintești.

„Traficul feroviar este oprit temporar pe secția 702 Făurei – Buzău, la o trecere la nivel cu calea ferată de pe raza localității Țintești, județul Buzău, după ce un tren de marfă a surprins un autoturism. Accidentul s-a soldat cu patru victime.”, a anunțat Centrul INFOTRAFIC.

ADVERTISEMENT

Ambulanță lovită de tren. Un bărbat și-a pierdut viața

Amintim că în luna august, un bărbat din județul Gorj a murit pe loc, după ce ambulanța pe care o conducea a fost lovită de tren. Șoferul, în vârstă de 48 de ani, se afla singur în autovehicul.

Victima era la volanul unei mașini de transport privat pentru pacienții cu dializă. Tragedia s-a produs în localitatea Tetila din Gorj. „S-a intervenit pentru extragerea din autoturism a victimei şi aplicarea manevrelor de resuscitare.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către colegii noştri, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul în vârstă de 48 de ani”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj, la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT