News

Accident terifiant în Capitală, un bărbat a fost decapitat de un șofer. Tragedia s-a produs pe o șosea din centrul orașului

Un accident cumplit a avut loc în Capitală. Un bărbat a fost decapitat pe o șosea din centrul orașului. Greșeala care l-a costat în momentul în care a traversat strada.
21.02.2023 | 13:00
Accident terifiant in Capitala un barbat a fost decapitat de un sofer Tragedia sa produs pe o sosea din centrul orasului
Un bărbat a fost decapitat pe o stradă din Capitală. Victima ar fi traversat prin loc nepermis. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Accidentul mortal a avut loc în noaptea de luni spre marți (20 spre 21 februarie). S-a produs chiar în fața Palatului de Justiție din București. Martorii care au asistat la eveniment povestesc ce eroare a comis victima.

Un bărbat a fost decapitat pe o stradă din Capitală. Victima ar fi traversat prin loc nepermis

Bărbatul omorât avea 72 de ani. Din spusele martorilor, bătrânul ar fi traversat strada  – Splaiul Independenței – prin loc nepermis, în fața Palatului de Justiție. De subliniat că în zonă nu este trecere de pietoni.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, victima nu s-a asigurat și s-ar fi dezechilibrat. În acea clipă, a sesizat că o mașină se îndreaptă către el. Dat fiind faptul că vorbim de un loc slab iluminat, șoferul l-a observat doar în ultimul moment pe bărbat și nu a mai putut evita impactul.

În scurt timp, la fața locului au ajuns medicii de pe ambulanță. Din păcate, pentru bătrânul de 72 de ani nu s-a mai putut face nimic. Impactul cu vehiculul a fost atât de violent, încât victima, decapitată, nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

ADVERTISEMENT
accident capitală bărbat decapitat
Un bărbat a fost decapitat pe o stradă din Capita. Sursa foto: capturi Observator News

Ajunși la fața locului, polițiștii de la Brigada Rutieră și criminaliștii au făcut cercetările de rigoare și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. În ceea ce-l privește pe șofer, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

Un alt pieton, accident mortal în apropiere de Capitală, în urmă cu câteva zile

În acest debut de an s-au înmulțit accidentele mortale în care sunt implicați pietonii. Recent, pe 19 februarie, un accident rutier grav s-a produs pe o trecere de pietoni din Voluntari, județul Ilfov. În urma evenimentului rutier, un pieton, o femeie de 52 de ani, a decedat.

ADVERTISEMENT

Imediat, la fața locului s-au deplasat medicii legiști pentru a ridica trupul neînsuflețit al femeii. Potrivit Poliției din Ilfov, șoferul, un tânăr de 20 de ani, nu consumase alcool și nici substanțe interzise.

În urma acestei tragedii din județul Ilfov, pe numele tânărului șoferul, polițiștii Serviciului Rutier din județul de lângă Capitală au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

În debut de an, în Capitală, un alt accident tragic s-a produs pe bulevardul Theodor Pallady. Un bărbat de 67 de ani a traversat neregulamentar prin fața unui tramvai ce abia plecase din stație. Vatmanul nu a putut evita impactul, care i-a fost fatal pietonului.

ADVERTISEMENT