News

Accident terifiant lângă Satu Mare. Au fost implicate o ambulanță și o autoutilitară. O persoană a ars de vie FOTO

07.09.2020 | 10:54
Accident terifiant langa Satu Mare Au fost implicate o ambulanta si o autoutilitara O persoana a ars de vie FOTO
ADVERTISEMENT

Accident înfiorător lângă Satu Mare. Două persoane au murit în urma ciocnirii violente între o ambulanţă şi o autoutilitară.

Tragedia a avut loc între Satu Mare şi Negreşti-Oaş. Mai multe persoane au fost rănite, iar un om a decedat după ce a ars în autovehicul.

ADVERTISEMENT

Potrivit primelor informații, în autoutilitară erau cinci pasageri, iar în ambulanță se aflau trei persoane. Oamenii raniți se află acum la spitalul din Satu Mare.

Accident îngrozitor lângă Satu Mare. O persoană a ars în mașină

Accident terifiant lângă Satu Mare. Au fost implicate o ambulanță și o autoutilitară. O persoană a ars de vie
Sursa Foto: Presasm.ro
Sursa Foto: Presasm.ro

”Pe DN19 Satu Mare – Negreşti-Oaş, pe raza localităţii Ciuperceni, judeţul Satu Mare, a avut loc o coliziune între o ambulanţă şi o autoutilitară”, a anunţat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

ADVERTISEMENT

Șase persoane au fost duse la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare pentru îngrijiri medicale.

Drama s-a produs în această dimineață, pe Drumul Național 19, între localitatea Ciuperceni și orașul Livada. Potrivit primelor informații, se pare că este vorba despre un impact între trei mașini. Din păcate două persoane au decedat.

ADVERTISEMENT

Una din victime a rămas prinsă în mașina care a luat foc. A murit carbonizată. Circulaţia a fost  întreruptă total, iar scenele înfiorătoare au lăsat fără cuvinte toți oamenii care se aflau la fața locului. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Sursa Foto: Presasm.ro

Un alt accident grav s-a petrecut sâmbătă  în comuna Balotești, județul Vrancea. Un șofer a murit după ce mașina sa s-a ciocnit cu un autovehicul oprit pe marginea drumului. Alte patru persoane au fost rănite în urma impactului violent.

ADVERTISEMENT

”Din nefericire, una dintre victime, de sex masculin, a fost extrasă fără semne vitale. Celorlalte 4 victime le-au fost acordate îngrijiri la faţa locului de echipajele SMURD şi SAJ, după care au fost preluate şi transportate la U.PU. Focşani. Ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Focşani a preluat o victimă de sex masculin, în vârstă de 61 de ani, care prezenta traumatism cranian. Ambulanţa SMURD de la Staţia de Pompieri Vidra a preluat o victima de sex masculin, în vârstă de 25 de ani, care prezenta dureri toracice. Alte 2 victime au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanţa Judeţean Vrancea”, potrivit ISU Vrancea.

ADVERTISEMENT