News

Accident violent în Dolj. Un motociclist s-a făcut praf după ce s-a izbit de un cap de pod

Un motociclist s-a izbit violent de un cap de pod în Dolj, la fața locului fiind trimis un elicopter SMURD pentru a-l salva.
01.01.2023 | 16:25
Accident violent in Dolj Un motociclist sa facut praf dupa ce sa izbit de un cap de pod
Accident în Dolj, cu un motociclist mort. Foto: News.ro
ADVERTISEMENT

Din păcate pentru bărbatul în vârstă de 30 de ani, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Motociclist mort în Dolj, după izbirea unui cap de pod

Conform News.ro, IPJ Dolj a oferit mai multe detalii referitoare la acest caz grav, înregistrat în jurul orei 11:22 pe DJ 606 A, în comuna Argetoaia.

ADVERTISEMENT

”Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, un tânăr de 30 de ani, din comuna Argetoaia, în timp ce conducea o motocicletă pe D.J. 606 A, din localitate, în condiţii ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un cap de pod”, a precizat IPJ Dolj.

În urmă cu o zi, un bărbat era implicat într-un accident similar în Lunca, spre Babadag. În acest caz motociclistul nu și-a pierdut viața, însă a fost rănit grav.

ADVERTISEMENT

”La data de 31 decembrie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Babadag au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Lunca , în timp ce conducea o motocicletă din direcția localității Lunca, către Babadag, la Km. 40 + 300 m, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un arbore de pe aliniament.

ADVERTISEMENT

Conducătorul moto deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 În urma impactului, a rezultat rănirea motociclistului, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, a transmis IPJ Tulcea.

ADVERTISEMENT

Medicii cred că bărbatul va supraviețui, însă va rămâne o perioadă în spital pentru siguranța sa, pentru a fi tratat corespunzător.

ADVERTISEMENT