Sport

Accidentare de ultima oră înainte de FC U Craiova – U Cluj. A rămas să vadă meciul din tribune!

Robert Popa a fost lăsat în afara lotului de Eugen Trică la meciul FC U Craiova - U Cluj. Portarul, care este și în dizgrațiile patronului, a acuzat probleme la inghinali.
27.04.2024 | 18:21
Accidentare de ultima ora inainte de FC U Craiova  U Cluj A ramas sa vada meciul din tribune
Robert Popa, în tribună la meciul FC U Craiova - U cluj. Portarul a fost lăsat în afara lotului Foto: SportPictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova și Universitatea Cluj se întâlnesc în etapa a 7-a a playout-ului Superligii. Oltenii sunt în criză. Echipa lui Adrian Mititelu nu a mai câștigat un meci de 12 etape și este foarte aproape de retrogradare.

Robert Popa, în afara lotului

Portarul de bază al oltenilor nu este nici măcar pe bancă la meciul cu Universitatea Cluj. Din informațiile FANATIK, portarul celor de la FC U Craiova este accidentat și vede meciul cu Universitatea Cluj din tribună, alături de fostul antrenor al echipei, Nicolo Napoli. Popa a acuzat unele probleme la inghinali și decizia a fost să nu forțeze.

ADVERTISEMENT

În poarta celor de la Craiova este Cristian Gurău, portarul titular din ultimele 5 meciuri. Rezervă de portar a fost trecut Mario Enache.

Portarul Craiovei și-a acuzat colegii pentru dezastrul de la echipă

Robert Popa a intrat în dizgrațiile patronului Adrian Mititelu după declarațiile oferite la interviuri. Ultimul meci jucat de acesta a fost împotriva Oțelului. Atunci, craiovenii au pierdut cu 1-2, iar Popa și-a criticat colegii.

ADVERTISEMENT

“Era normală această ședință pentru că… Nu prea vreau să comentez, sunt fără cuvinte, chiar dacă de obicei am cuvintele la mine. Poate ne-a lipsit dăruința, atitudinea. În primele 5 minute, Oțelul a avut 3-4 ocazii de gol. Mi se pare incredibil.

Sunt afectat pentru că suntem unde suntem. În 2024 avem o singură victorie, un egal, în rest numai înfrângeri. Suntem destul de rău. Cred că asta e problema, suntem individualiști, nu jucăm pentru echipă, probabil sunt și alte interese la mijloc și nu mai avem un numitor comun. Se gândesc să plece (n.r.- alți jucători), li se termină contractele… Vorbesc de unitate pe teren… Poate e și din cauza nereușitelor.

ADVERTISEMENT

E frica de a greși, sunt mai multe lucruri, nu doar că nu suntem o echipă. Așa văd eu lucrurile. Victoriile aduc victorii. Trebuie să câștigăm în Cupă”, a explicat Robert Popa după meciul cu Oțelul Galați pentru Digi Sport.

În trecut, patronul echipei, Adrian Mititelu, a vorbit despre declarațiile portarului. Acesta s-a arătat dezamăgit de un interviu pe care acesta l-a oferit după un meci la naționala de juniori. Mititelu a scris pe Facebook:

ADVERTISEMENT

„Nesimțire/Iresponsabilitate/Dezamăgire/ Robert Popa continuă să uimească! Nu cu prestațiile din meciurile Științei, ci cu declarații tâmpite”.

FC U Craiova, la un pas de retrogradare

FC U Craiova are nevoie uriașă de puncte în acest final de playoff pentru a spera la baraj. Oltenii sunt pe ultima poziție în playout-ul Superligii cu 19 puncte. După meciul de la Cluj, echipa lui Mititelu vă juca cu UTA în deplasare și cu Hermannstadt pe teren propriu.

ADVERTISEMENT