Sport

Robert Popa, detalii după ședința lui Mititelu de la finalul meciului FCU Craiova – Oțelul 1-2: “Sunt afectat”

Adrian Mititelu a intrat în vestiarul jucătorilor la finalul meciului dintre FCU Craiova - Oțelul 1-2, iar Robert Popa s-a arătat afectat de intervenția patronului.
31.03.2024 | 19:54
Robert Popa detalii dupa sedinta lui Mititelu de la finalul meciului FCU Craiova  Otelul 12 Sunt afectat
Reacția lui Robert Popa după intervenția lui Mititelu de la finalul meciului. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCU Craiova nu a reușit să se impună pe Ion Oblemenco cu Oțelul, scor 1-2. După acest meci, oltenii au pierdut teren în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Astfel, Adrian Mititelu a intrat în vestiar la finalul meciului pentru a-și certa jucătorii.

Robert Popa, bulversat după ședința lui Mititelu de la finalul meciului FCU Craiova – Oțelul 1-2: “Sunt afectat”

Robert Popa s-a arătat afectat după intervenția pe care Adrian Mititelu a avut-o la finalul meciului. Patronul de la FCU Craiova s-a enervat pe jucătorii săi, pentru că nu arată ca o echipă care își dorește să se salveze de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Portarul oltenilor a mărturisit că este multă presiune la club, iar unii jucători au devenit mult prea individualiști. Popa sugerează că unii dintre colegii săi vor să plece cât mai repede de la Craiova pentru a evita retrogradarea și nu se mai concentrează pe unitatea de grup, fiind singurul lucru care îi poate ajuta să rămână în prima ligă.

“Era normală această ședință pentru că… Nu prea vreau să comentez, sunt fără cuvinte, chiar dacă de obicei am cuvintele la mine. Poate ne-a lipsit dăruința, atitudinea. În primele 5 minute, Oțelul a avut 3-4 ocazii de gol. Mi se pare incredibil.

ADVERTISEMENT

Sunt afectat pentru că suntem unde suntem. În 2024 avem o singură victorie, un egal, în rest numai înfrângeri. Suntem destul de rău.

Cred că asta e problema, suntem individualiști, nu jucăm pentru echipă, probabil sunt și alte interese la mijloc și nu mai avem un numitor comun.

ADVERTISEMENT

Se gândesc să plece (n.r.- alți jucători), li se termină contractele… Vorbesc de unitate pe teren… Poate e și din cauza nereușitelor.

E frica de a greși, sunt mai multe lucruri, nu doar că nu suntem o echipă. Așa văd eu lucrurile. Victoriile aduc victorii. Trebuie să câștigăm în Cupă”, a spus Robert Popa după meci, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut patronul lui FCU Craiova la finalul partidei cu Oțelul

Din informațiile FANATIK, Mititelu a mers în vestiarul jucătorilor la finalul meciului cu Oțelul și a început să-i certe pe elevii lui Nicolo Napoli. FCU Craiova este foarte aproape de retrogradare, lucru pe care finanțatorul din Bănie încearcă să-l evite cu toate puterile.

Adrian Mititelu a făcut scandal în ședința de 45 de minute pe care a ținut-o cu fotbaliștii de la FCU Craiova. Patronul s-a enervat pe aceștia și nu a vrut să îi lase la flash-interviuri, însă s-a răzgândit pentru a evita o eventuală sancțiune. O parte dintre jucători și antrenorul italian au rămas în vestiar și după ședință.

ADVERTISEMENT