Fotbal international

Accidentare horror în Rangers – Slavia. Portarul cehilor a fost umplut de sânge. Imagini șocante

19.03.2021 | 00:44
Accidentare horror in Rangers  Slavia Portarul cehilor a fost umplut de sange Imagini socante
Accidentare horror în Rangers - Slavia. Portarul cehilor a fost umplut de sânge. Imagini șocante
ADVERTISEMENT

Slavia Praga s-a calificat în sferturile Europa League, dar colegul lui Nicolae Stanciu, portarul Ondrej Kolar, a plătit scump reușita din fața lui Rangers, fiind grav accidentat. 

Jamaicanul Kemar Roofe a avut o intrare extrem de dură la portarul Slaviei, lovindu-l pe acesta cu talpa direct în figură și provocându-i o rană oribilă. Imaginile apărute după meci în mediul online au șocat fanii din întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Roofe a fost imediat eliminat, în vreme ce în locul lui Kolar, scos pe targă, a fost introdus tânărul în vârstă de 19 ani, Matyas Vagner.

Accidentare horror în Rangers – Slavia. Roofe i-a spart capul lui Kolar

În vârstă de 26 de ani, portarul Slaviei Praga, Ondrej Kolar, a trăit una dintre cele mai intense nopți ale carierei. Mai întâi, el s-a bucurat la reușita de 1-0 a cehilor de pe Ibrox, gol care i-a adus aproape de calificare.

ADVERTISEMENT

Însă goalkeeperul nu a apucat să se bucure și la golul superb reușit de Nicolae Stanciu din lovitură liberă. Asta pentru că în minutul 65 a fost scos pe targă de pe teren, după intrarea criminală a lui Kemar Roofe.

Jamaicanul lui Rangers a ridicat mult prea sus piciorul și nu a fost atent să protejeze integritatea adversarului. El i-a crestat fruntea cehului, iar imaginile cu figura acestuia au șocat utilizatorii de pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Gol fabulos marcat de Nicolae Stanciu

Slavia Praga a reușit să se califice, deși rezultatul din tur nu o avantajase. A fost 1-1 în Cehia, dar Nicolae Stanciu și colegii săi au avut o evoluție excelentă pe Ibrox și au câștigat cu 2-0.

Golul secund al cehilor a fost marcat chiar de mijlocașul român, care a transformat superb o lovitură liberă în minutul 74 al partidei din Scoția. Ianis Hagi nu a jucat la gazde.

ADVERTISEMENT

Sferturile Europa League vor fi stabilite în urma tragerii la sorți care va avea loc vineri, 19 martie, de la ora 14:00, imediat după ce vor fi stabilite și sferturile Ligii Campionilor.

 

ADVERTISEMENT