Sport

Accidentare horror în SuperLiga! S-a prăbușit pe teren deși nu avea niciun adversar pe lângă el și a început să urle de durere. Video

Partida dintre CS Mioveni și Chindia, 2-0, din runda cu numărul 29 a SuperLiga, a fost marcată de o accidentare horror a jucătorului oaspeților, Nasser Chamed.
05.03.2023 | 15:34
Accidentare horror in SuperLiga Sa prabusit pe teren desi nu avea niciun adversar pe langa el si a inceput sa urle de durere Video
Nasser Chamed, accidentare teribilă în CS Mioveni - Chindia. Foto: captură video DigiSport
ADVERTISEMENT

Sunt tot mai multe vocile care critică starea gazonului pe arenele din SuperLiga, vorbind despre riscurile la care se expun jucătorii. Din păcate, un exemplu în acest sens l-am avut la partida dintre CS Mioveni și Chindia, din runda cu numărul 29 din SuperLiga.

Nasser Chamed, accidentare teribilă în CS Mioveni – Chindia. ”Pur și simplu i-au cedat ligamentele”

Programul zilei de astăzi din SuperLiga a fost deschis de partida dintre CS Mioveni și Chindia. Un duel al noilor echipe antrenate de doi dintre tehnicienii care, în toamnă, și-au predat ștafeta pe banca lui FCSB. Este vorba despre Toni Petrea, la oaspeți, și Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

Dincolo de acest aspect, confruntarea era una cu greutate în zona play-out. În special pentru gazde, care dețin lanterna roșie. Și, după ce au strâns puncte importante în 2023, pierduseră ultimele două partide.

Oaspeții au fost cei care au început mai bine, însă Toni Petrea l-a pierdut rapid pe unul dintre jucătorii importanți din linia mediană, Nasser Chamed. A fost vorba despre ghinion teribil, dar și despre starea gazonului, extrem de uscat.

ADVERTISEMENT

În minutul 9, jucătorul venit de la Gaz Metan Mediaș, a primit balonul și, după ce a făcut doi pași, s-a prăbușit, ca secerat, la pământ. Nu avea vreun jucător în preajmă, cel mai aproape fiind Bogdan Rusu, la câțiva metri.

Și, în timp ce se ținea de genunchiul stâng, Chamed a urlat de durere. Motiv pentru care, arbitrul Cojocaru, aflat în zonă, l-a observat imediat. Și a decis să întrerupă meciul, deși nu se comisese o infracțiune, pentru a permite accesul medicilor. VEZI AICI IMAGINI

ADVERTISEMENT

”Înfiorător strigătul de durere al lui Nasser Chamed. S-ar putea să fie o problemă la ligamente. Îngrozitor. I-a cedat genunchiul lui Chamed Nasser. 

Voiam să spun că gazonul nu se prezintă în condoiții grozave. E destul de uscat și de aceea mingea sare. I s-a dus un pic în interior piciorul de sprijin. Pur și simplu i-au cedat ligamentele, cred. Ce ghinion”, a spus Ionuț Angheluță, comentatorul partidei.

ADVERTISEMENT

Chamed a părăsit terenul pe targă. N-avea să fie singurul motiv de supărare pentru Toni Petrea. Chiar dacă a avut ceva ocazii, Chindia a fost învinsă cu 2-0, reușitele fiind trecute în contul lui Bogdan Rusu (29) și Lixandru (90+1).

 

 

ADVERTISEMENT