Sport

CS Mioveni – Chindia Târgovişte 2-0, în etapa 29 din SuperLiga. Rusu și Lixandru aduc punctele pentru trupa lui Dică. Video

CS Mioveni s-a impus în partida contra Chindiei, scor 2-0, goluri marcate de Rusu și Lixandru. Trupa lui Dică își continuă cursa pentru o salvare miraculoasă de la retrogradare.
05.03.2023 | 12:41
CS Mioveni  Chindia Targoviste 20 in etapa 29 din SuperLiga Rusu si Lixandru aduc punctele pentru trupa lui Dica Video
Bogdan Rusu a deschis scorul în CS Mioveni - Chindia. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
05-03-2023
10:41

CS Mioveni - Chindia 2-0 (Rusu 35, Lixandru 90+2)

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

Clasament SuperLiga. Sursă foto: Captură Flashscore.ro

Min. 90+2. GOOOL CS Mioveni! 2-0! Lixandru înscrie după o fază prelungită de atac a argeșenilor.

Min. 45+1. Finalul primei reprize.

Min. 40: Prima replică a Chindiei. Șutul lui Popa este respins de Greab.

Min. 35: GOOOL CS Mioveni. 1-0. Bogdan Rusu înscrie spectaculos cu un voleu la colțul scurt, după pasa lui Pop.

Min. 24: Neguț șutează la colțul lung, puțin pe lângă poartă, după o cursă excelentă.

Min. 1: A început partida.

CS Mioveni: Greab – Sno, Garutti, Balaur, Burnea – Panait, V. Pop – Diallo, Benchaib, Antal – B. Rusu. Rezerve: Croitoru, Carnat, Krasniqi, Lixandru, Lepistu, Mboumbouni, Coșereanu, Rădescu, Buziuc. Antrenor: Nicolae Dică.

Chindia: Căbuz – Căpușă, Corinus, Boldor, C. Dinu – Neguț, Perianu, Dulca, Chamed – Cooper, D. Popa. Rezerve: Moldovan, Mihaiu, Buș, Jipa, Dumitrașcu, Atanase, Orozco, Șerban, Ioniță. Antrenor: Anton Petrea. 

Meciul CS Mioveni – Chindia Târgovişte are loc duminică, 5 martie, cu începere de la ora 13:00, în cadrul etapei 29 din SuperLiga. Neaşteptatul eşec la scor de forfait suferit etapa trecută tot acasă de argeşeni în faţa Voluntarilor, după un parcurs foarte bun în acest an, complică mult lucrurile pentru echipa lui Nicolae Dică, obligată să joace la victorie în faţa unui adversar care ştie bine lecţia jocului de deplasare.

Unde se joacă meciul CS Mioveni  – Chindia Târgovişte

Întâlnirea CS Mioveni  – Chindia Târgovişte se dispută duminică, 5 martie, de la ora 13:00, pe stadionul Orăşenesc din localitatea argeşeană în etapa 29 din SuperLiga. Fanii echipei locale se ştie că sunt foarte puţini, maxim o mie vin la meciuri, dar probabil că pe stadion vor fi de această dată în jur de două mii de spectatori.

ADVERTISEMENT

Şi asta pentru că vor sosi la meci mulţi suporteri ai echipei dâmboviţene, Mioveni nefiind deloc departe de Târgovişte. Cum la partidele aşa zise de acasă, care au loc la Ploieşti, de regulă vin între două şi trei mii de fani ai Chindiei prezenţa a mie de suporteri la acest meci nu trebuie să mire pe nimeni, dar pune oarecum în gardă forţele de ordine, atente să nu se producă nici un conflict.

Cine transmite la TV partida CS Mioveni  – Chindia Târgovişte

Partida CS Mioveni  – Chindia Târgovişte se joacă duminică, 5 martie, de la ora 13:00, pe stadionul Orăşenesc din localitatea argeşeană, în etapa 29 din SuperLiga şi va fi transmisă la televizor pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Mioveni duminică, 5 martie, va fi o zi frumoasă, cu cer variabil, mai mult senin dar sigur nu va exista nici un pericol de ploaie. Maxima zilei la ora prânzului, când de fapt are loc şi partida, va fi de 10 grade, o temperatură ideală pentru fotbal. Unul dintre cei mai buni arbitrii din ţară va conduce acest meci. Este vorba de Adrian Cojocaru din Galaţi.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CS Mioveni  – Chindia Târgovişte

Nicolae Dică nu are probleme de efectiv şi poate trimite pe teren cea  mai bună formulă de echipă din punctul său de vedere. Pentru prima oară va fi titular la mijloc Diallo, care mai prinsese doar puţine minute pe parcursul întâlnirilor anterioare. Este posibil ca în atac să fie trimis de la început albanezul Krasniqi în locul lui Bogdan Rusu.

ADVERTISEMENT

Nu la fel de liniştit este antrenorul Chindiei, Toni Petrea. Polivalentul mijlocaş Akhmatov e la odihnă un meci din cauza cartonaşelor galbene iar Celea, Grubac şi Popadiuc sunt accidentaţi şi doar în cazul ultimului medicii se vor pronunţa doar cu câteva ore înainte de joc.

Cote la pariuri la jocul CS Mioveni – Chindia Târgovişte

Un echilbru rar întâlnit avem la casele de pariuri pentru meciul de la Mioveni. Ambele echipe au aceeaşi cotă la victorie, 2,80 iar egalul este foarte scăzut, deşi pentru Mioveni un punct e aproape nimic. 1,40 este cota comună şi pentru şansă dublă şi la fel la gol marcat ambele echipe au ptimit 1,45. Dacă s-ar înscrie minim două goluri în  meci am avea o cotă de 1,55.

ADVERTISEMENT

Avem nouă meciuri directe la Mioveni, dintre care şase la nivelul eşalonului secund. Abia în ultimele trei meciuri vorbim de partide disputate în Superligă şi în acestea trei consemnîm câte o victorie cu 1-0 de fiecare parte şi egalul de 1-1. Per total avem două succese Mioveni, trei remize şi patru victorii Chindia.

 

ADVERTISEMENT