Sport

Cât de gravă e accidentarea lui Kylian Mbappe! Ce mesaj a dat înainte de Real Madrid – PSG

Kylian Mbappe a părăsit antrenamentul de luni după ce a fost accidentat, fără intenție, de colegul său, Gueye. El a ajuns la spital și a stat sub investigații medicale.
08.03.2022 | 08:32
Cat de grava e accidentarea lui Kylian Mbappe Ce mesaj a dat inainte de Real Madrid  PSG
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe, marcatorul golului din meciul tur al confruntării dintre Paris Saint-Germain și Real Madrid (1-0), a fost accidentat în timpul antrenamentelor de luni, dar va fi pe teren în partida retur.

Ce mesaj a dat Kylian Mbappe în urma accidentării

PSG a anunțat luni că rezultatele analizelor medicale efectuate lui Mbappe sunt „liniștitoare”, în timp ce tânăra vedetă este convinsă că va juca miercuri pe Santiago Bernabeu. „Cu siguranță joc”, a fost mesajul trimis un jurnalist francez, conform Cadena COPE.

ADVERTISEMENT

Clubul parizian a anunțat că va continua să evalueze starea fizică și de sănătate a francezului de 23 de ani în următoarele 24 de ore.

„Kylian Mbappé a primit o lovitură la piciorul stâng la antrenament astăzi. A fost tratat în această după-amiază (n.r. luni). Examenul clinic este liniştitor și un nou test va fi făcut în 24 de ore”, s-a arătat în comunicatul lui PSG.

ADVERTISEMENT

Ce jucători vor lipsi la returul din Madrid

PSG a mai confirmat absențele spaniolilor Sergio Ramos și Ander Herrera din cauza accidentărilor. Fostul fundaș se va antrena individual până la finalul săptămânii. Herrera se antrenează deocamdată singur, continuând în paralel tratamentul pentru conjuctivită. El se va alătura antrenamentelor la sfârșitul săptămânii.

Totuși, situația rămâne mai alarmantă în cazul lui Kylian Mbappe, un jucător de bază al echipei. În acest sezon, el a marcat 24 de goluri în 34 de apariții pentru PSG în toate competițiile, la care se mai adaugă 17 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Tabloidul francez L’Équipe, citat de as.com, a scris că Mbappe nu va juca miercuri împotriva lui Real Madrid, în timp ce staff-ul clubului se tem de un scenariu și mai rău: o fractură, care să-l facă indisponibil pe o perioadă nedeterminată.

Cu toate acestea, primele rezultate ale analizelor medicale scot de pe lista diagnosticelor o posibilă fractură atacantului, însă vor fi necesare în continuare efectuarea altor tratamente.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota NETBET pentru Real Madrid – PSG: 2,00 este cota pentru „peste 1,5 goluri marcate de PSG”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT