Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce promitea Gigi Becali imediat după ce FCSB pierdea titlul în 2023. S-a adeverit tot: “Fac public! Bag F-16!”

După ce a pierdut titlul în 2023, Gigi Becali a făcut o promisiune publică la FANATIK SUPERLIGA, iar un an mai târziu s-a adeverit tot.
28.04.2024 | 12:31
Ce promitea Gigi Becali imediat dupa ce FCSB pierdea titlul in 2023 Sa adeverit tot Fac public Bag F16
Ce promitea Gigi Becali imediat după ce pierduse titlul în 2023. S-a adeverit tot: “Fac promisiune publică! Bag F-16!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat titlul după 2-1 cu Farul. După ce anul trecut au pierdut campionatul în penultima etapă la Ovidiu, roş-albaştrii au reuşit să îşi ia revanşa şi au defilat în actuala stagiune, pe care au dominat-o de la un capăt la altul.

Ce promitea Gigi Becali imediat după ce pierduse titlul în 2023: “La anul vom fi campioni. Niciodată nu am promis”

După ce a pierdut titlul în 2023 în faţa Farului Constanţa, Gigi Becali a făcut o promisiune în direct la FANATIK SUPERLIGA, spunând că în viitorul sezon va investi şi echipa va câştiga titlul fără nicio emoţie, iar toate aceste declaraţii s-au adeverit:

ADVERTISEMENT

„Am avut o dilemă. Fac economii și micșorez salariile din club sau fac investiții. Promit suporterilor că la anul vom fi campioni. Niciodată nu am promis. E prima dat când fac promisiune publică.

Până acum mă lăudam, ziceam că facem și dregem. Nu o spun din răutate, ci din ambiție. Eu credeam că m-am detașat de idolatrie, dar mi-am dat seama că păcatul ăsta m-am prins tare.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să se interpreteze. E o ambiție. E o concurență frumoasă și prietenească cu Gică. El a spus că «Degeaba ai bani, dacă nu știi ce să faci cu ei». Nu e dușmănie. Dar hai să ne luptăm.

“Vreau să vadă dacă se poate cu mine acum. Acum o forțez. Bag F16”

Dacă nu contează banii, că nu știi ce să faci cu ei… Eu voiam să-l sun și să-i spun: «Bă, Gică, felicitări în primul rând!». Eu nu pot să spun că mă pot compara cu el la fotbal.

ADVERTISEMENT

El face cu o sută de lei cât fac eu cu 500. Acum el pune o sută, eu pun o mie! Înainte nu conta diferența. Acum să vadă lumea. El nu va putea face cu 150 ce voi face eu cu o mie! Trebuie să bag de 10 ori mai mult ca el. El a făcut din ceva bici. Nimeni nu poate ce face Hagi.

Vreau să vadă dacă se poate cu mine acum. Acum o forțez. Bag F16 (n.r- avioane de luptă americane). Hagi nu m-a supărat, nu m-a deranjat. Am zâmbit. Nu îi declar război nașului meu.

ADVERTISEMENT

“Dacă va câștiga din nou, voi îngenunchea în fața lui”

Îi declar competiție. Hai să vedem dacă se poate lupta acum. Dacă va câștiga din nou, voi îngenunchea în fața lui. Dacă trece în fața mea, mă duc și spun «Gică, ești regele.

Îngenunchez în fața ta. Nu mai spun nimic!». S-a mărit «plapuma» acum. E mare acum. S-a mai adăugat la ea. Nu o pot depăși la fotbal acum. Mă voi lupta la jocuri cu nașul meu. Hai să vedem!”, a spus Gigi Becali în mai 2023 la FANATIK SUPERLIGA.

Ce promitea Gigi Becali imediat după ce pierduse titlul în 2023

ADVERTISEMENT
Tags: