Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacția incredibilă a lui Dan Șucu în momentul în care FCSB sărbătorea titlul: „Nu pot să mă uit!”. Ce mesaj i-a dat lui Becali. Update

Dan Șucu a suferit o nouă dezamăgire în play-off. Patronul Rapidului s-a enervat la culme când a văzut că FCSB sărbătorește titlul de campioană a României
28.04.2024 | 13:52
Reactia incredibila a lui Dan Sucu in momentul in care FCSB sarbatorea titlul Nu pot sa ma uit Ce mesaj ia dat lui Becali Update
Reacția incredibilă a lui Dan Șucu în momentul în care FCSB sărbătorea titlul: „Nu pot să mă uit!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
28-04-2024
10:56

Dan Șucu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câștigarea titlului cu FCSB

Dan Șucu și-a scos pălăria în fața lui Gigi Becali. La câteva ore după ce FCSB a devenit matematic campioană, acționarul majoritar al Rapidului l-a felicitat personal pe omologul său. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către Becali.

„Prima dată când un patron mi-a dat felicitări după meci. Om de calitate Șucu. Mi-a dat mesaj direct, frumos din partea lui. Bine c-a dat, că să nu mai inventez cine știe ce…”, a declarat Gigi Becali.

Dan Șucu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câștigarea titlului cu FCSB

 

Dan Șucu a avut o reacție incredibilă în momentul în care FCSB a devenit matematic campioana SuperLigii. Patronul Rapidului a închis televizorul când a văzut cum sărbătoresc roș-albaștrii.

Dan Șucu, reacție incredibilă când FCSB sărbătorea titlul pe gazon: „Am văzut, Horia, dar nu pot să mă uit!”

Dan Șucu termină cu buza umflată acest sezon. Acționarul majoritar al Rapidului a transmis în toamnă că ar fi un eșec ca echipa sa să termine sub FCSB. După șapte etape, roș-albaștrii sunt campioni matematici și au un avans de 20 de puncte.

ADVERTISEMENT

„Vorbeam în timpul emisiunii cu domnul Șucu, îmi scria. I-am spus că nu pot să vorbesc că sunt live. La care domnul Șucu îmi zice ‘Am văzut, Horia, dar nu pot să mă uit’”, i-a transmis Horia Ivanovici lui Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

„Asta nu am vrut să spun, dar pentru tine, să vezi ce circulă pe Tik-Tok. Mi-au trimis și mie un videoclip, cu un vultur. L-ai văzut? (n.r. – Nu) E un videoclip cu vulturul care are stema FCSB-ului pe vultur.

ADVERTISEMENT

Mai departe nu îți mai spun. Uită-te tu. Cred că e vocea lui Cotimanis care comentează”, a declarat Gigi Becali.

„Dar simpatic Șucu. Zice ‘Știu că ești în direct. Am văzut, dar nu pot să mă uit’”, a adăugat Ivanovici.

ADVERTISEMENT

„Păi dacă el a spus ‘Ar fi un eșec pentru noi să terminăm în spatele FCSB-ului’. Așa a spus el. Eu când am auzit am zis ‘Ar fi un eșec să termin cu mai puțin de 10 puncte în fața Rapidului’.

Și la ora asta sunt 14 și cu 6, 20 și cu 5 din rotunjire, 25 distanță față de Rapid. Așa am câștigat campionatul. Să fii campion cu atâtea etape înainte? Când am bătut atunci Craiova, de atunci suntem campioni”, a adăugat patronul noii campioane a României.

ADVERTISEMENT

Victoria cu Rapid, ultimul obiectiv al FCSB-ului în acest sezon

Deși a luat titlul la pas, Gigi Becali mai are un singur obiectiv pentru acest sezon. Să o învingă, în sfârșit, pe Rapid. Sezonul acesta, în trei partide, giuleștenii au obținut două victorii și un rezultat de egalitate în derby-urile cu FCSB.

Noua campioană a României va avea ocazia să își ia revanșa în ultima etapă a play-off-ului, atunci când este programat Rapid – FCSB. Derby-ul se va juca în Giulești, iar Becali promite să trimită în teren cei mai buni jucători.

„Cu Rapid va fi cea mai super selectă echipă. Orice ar fi, în Giulești e ambiția suporterilor, nu mai depinde de mine. După mine era luptă dreaptă, cu toți la fel. Dar nu pot. Pentru că e ambiția suporterilor”, a transmis Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

  • 3 titluri de campioană are Rapid, cu 24 mai puține decât revendică cei de la FCSB
ADVERTISEMENT
Tags:
2,50 este cota Betano pentru „FCSB nu pierde niciun meci în play-off”
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele,...
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment, indignaţi: "Poliţia e acolo să le asigure circul"
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Momente dramatice pentru o vedetă din România. A leșinat în avion
Momente dramatice pentru o vedetă din România. A leșinat în avion
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată