News

Accidente grave în țară, miercuri dimineață. Un om a murit în Alba, alți trei răniți în Vâlcea

Dimineață de miercuri, 10 ianuarie, cu accidente grave în țară. Un om a murit în Alba, iar alți trei au fost răniți în Vâlcea.
10.01.2024 | 10:43
Accidente grave in tara miercuri dimineata Un om a murit in Alba alti trei raniti in Valcea
Accident grave în țară, miercuri dimineață. Un om a murit în Alba, alți trei răniți în Vâlcea. Sursa foto: ISU Alba / voceavalcii.ro /
ADVERTISEMENT

Mai multe accidente grave s-au petrecut, miercuri dimineață, în România. Cel mai grav a avut loc în județul Alba, acolo unde un bărbat a murit după ce a lovit un cap de pod.

Accidente grave în țară, miercuri dimineață. Un om a murit în Alba, alți trei răniți în Vâlcea

Tragedia rutieră din Ardeal s-a produs pe Drumul Județean (DJ) 107, pe raza localității Căpâlna de Jos, comuna Jidvei. Aici, o mașină a intrat cu viteză într-un cap de pod.

ADVERTISEMENT

Garda de intervenție Blaj a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical şi descarcerare, anunță purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Alex Crișan,

La sosirea forţelor de intervenţie la locul accidentului, au găsit o victimă încarcerată. Aceasta a fost extrasă din autoturism şi predată echipajului SMURD în stop cardio-respirator”, a menţionat acesta.

ADVERTISEMENT

Medicii au efectuat manevrele de resuscitare. Din păcate, victima nu a răspuns acestora şi a fost declarat decesul. În urma acestui eveniment, poliţia a demarat o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul

Accident grav la Mihăești între două autoturisme și o autoutilitară. Trei oameni au ajuns la spital

La orele dimineții zilei de miercuri, Poliția Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Mihăești, soldat cu rănirea a 3 persoane.

ADVERTISEMENT

IPJ a stabilit că, pe DN 67, în localitatea Mihăești, la km 180 + 400 m, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a avut loc o coliziune între două autoturisme și o autoutilitară.

În urma impactului, a rezultat rănirea a 3 persoane, respectiv un bărbat de 26 de ani, din localitatea Slătioara, conducătorul unuia dintre autoturisme și un bărbat de 34 de ani, din orașul Ocnele Mari și altul de 21 de ani, din localitatea Păușești – Măglași, ambii aflați în autoutilitară. Cele 3 persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, anunță IPJ Vâlcea.

ADVERTISEMENT

În jurul orei 10.00, un accident grav a avut loc și în Olt, între localitățile Balș și Găneasa. Aici, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat pe carosabil. În urma impactului, șoferul a fost rănit și transportat la spital.

Conform informațiilor furnizate de centrul Infotrafic, circulația rutieră a fost restricționată, desfășurându-se pe un singur fir, alternativ, sub supravegherea poliției.

ADVERTISEMENT