News

Accident grav, cu patru victime, în zona localității Bran. Un tânăr de 19 ani a murit. Update

Un accident grav a avut loc în localitatea Tohanul Nou, aproape de Bran, în urma ciocnirii unei camionete cu un autoturism.
04.01.2024 | 12:12
Accident grav cu patru victime in zona localitatii Bran Un tanar de 19 ani a murit Update
Accident grav în zona localității Bran/ Foto: MyTEX
ADVERTISEMENT
04-01-2024
10:17

Un tânăr de 19 ani a fost declarat decedat

Din cele patru victime încarcerate, una a decedat iar celelalte trei sunt la spital, în stare foarte gravă.

“Din pacate, o persoana de sex masculin, în vârstă de 19 ani, a decedat. Celelalte 3 persoane ( doua persoane de sex feminin si o persoana de sex masculuin) au fost intubate.

Victimele au fost transportate în stare foarte gravă la spital de către elicopterul SMURD, echipajul SMURD si o ambulanta SAJ pentru investigatii medicale suplimentare si tratament de specialitate”, se arată într-un comunicat al ISU Brașov

Patru persoane au fost rănite, dintre care două grav, în urma unui accident rutier care a avut loc în localitatea Tohanul Nou, din județul Brașov. Persoanele rănite au avut nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare pentru a fi scoase din mașină.

Toate victimele sunt din autoturism

O autoutilitară şi un autoturism au fost implicate într-un accident pe DN 73 Râşnov – Moieciu, în zona localităţii Bran, judeţul Braşov, circulaţia fiind oprită pentru desfăşurarea intervenţiei medicale şi cercetarea cauzelor producerii coliziunii”, a anunțat, joi dimineață, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

ADVERTISEMENT

Deocamdată nu se cunosc cu exactitate circumstanțele în care a avut loc accidentul, însă autoturismul a fost serioas avariat, toate cele patru persoane rănite aflându-se în interiorul mașinii. Autoutilitatea a fost afectată mai puțin de impact.

La acest moment traficul rutier este blocat pe DN73, în apropierea localității Bran, ca urmare a unui accident de circulație, ce a avut loc cu puțin timp în urmă. În accident sunt implicate două autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea patru persoane, aflate într-un autoturism, beneficiază de sprijin medical.

ADVERTISEMENT

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic și se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul”, a precizat ISU Brașov, potrivit publicației locale myTEX.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a trimis la locul accidentului un elicopter SMURD, 3 echipaje SMURD, o ambulanță SAJ, o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă. După finalizarea cercetării la fața locului și îndepărtarea autovehiculelor avariate, circulația va fi reluată.

ADVERTISEMENT

Toate victimele au fost extrase din autovehicule. Se intervine pentru evaluarea victimelor si pentru acordarea asistentei medicale. Doua dintre victime sunt inconștiente (prezintă semne vitale), iar celelalte două sunt conștiente și prezintă diferite traumatisme”,  se mai spune în ultima informare a ISU Brașov.

Un alt accident rutier în care a fost implicată o autoutilitară a avut loc miercuri, în localitatea Buciumi, județul Maramureș, după ce șoferul acesteia a pierdut controlul asupra volanului și a intrat pe contrasens lovind o mașină condusă de o femeie de 29 de ani.

ADVERTISEMENT

Ambele autovehicule au ieșit de pe carosabil, iar trei persoane au fost rănite și transportate la spital. Este vorba despre șoferița de 29 de ani și doi pasageri care se aflau în mașina ei, în vârstă de 23 de ani, respectiv 61 de ani.

ADVERTISEMENT