News

Accident spectaculos pe Valea Oltului. 4 persoane au scăpat ca prin minune, după ce mașina s-a răsturnat într-o prăpastie

Un accident spectaculos a avut loc, duminică, pe Valea Oltului. O mașină condusă de un șofer de 70 de ani a căzut într-o prăpastie.
03.12.2023 | 16:20
Accident spectaculos pe Valea Oltului 4 persoane au scapat ca prin minune dupa ce masina sa rasturnat intro prapastie
Accident spectaculos pe Valea Oltului. Foto ISU Vâlcea
ADVERTISEMENT

Accident spectaculos pe Valea Oltului, în urma căruia patru persoane au tras sperietura vieții lor. Mașina în care se aflau a căzut și s-a răsturnat într-o prăpastie. Evenimentul rutier s-a petrecut duminică, 3 decembrie, pe DN 7, în localitatea Brezoi, din județul Vâlcea.

Accident spectaculos pe Valea Oltului

În autoturism erau patru oameni, la volan aflându-se un șofer în vârstă de 70 de ani. La un moment dat, mașina a derapat, iar bărbatul a pierdut controlul asupra volanului. A lovit un cap de pod, iar apoi s-a prăbușit într-o prăpastie aflată la marginea drumului.

ADVERTISEMENT

Martori la scena șocantă au fost ceilalți participanți la trafic, care au sunat urgent la 112. La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale și de descarcerare, printre care o ambulanță pentru transportarea victimelor multiple.

Ca prin minune, cei patru oameni au scăpat nevătămați, fără să fie răniți. Ei au reușit să iasă din mașina răsturnată pe o parte înainte să sosească echipajele de intervenție. Atât șoferul de 70 de ani, cât și cei trei pasageri au fost supuși investigațiilor medicale la fața locului.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, au refuzat să fie transportați la spital, conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea. „Toţi pasagerii în număr de patru, după evaluarea medicală, au refuzat transportul la spital”.

În zona producerii accidentului au ajuns și polițiștii. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, reieșind că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă pentru a se stabili din ce cauză s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT

Un șofer beat s-a răsturnat cu TIR-ul pe Valea Oltului

Un alt eveniment rutier s-a înregistrat, sâmbătă, 2 decembrie, pe Valea Oltului, pe DN 7, km 247, în zona localității Boița. Un șofer de 53 de ani din județul Argeș s-a răsturnat cu TIR-ul pe carosabil.

Din fericire, nu au fost persoane rănite. Oamenii legii au stabilit că argeșeanul se afla sub influența alcoolului. „Testarea alcoolscopică a conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din jud. Argeș, a indicat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ADVERTISEMENT

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, au informat polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sibiu.

ADVERTISEMENT
Tags: