Life

Acesta este blocul în care trăiesc peste 20.000 de oameni. Are toate facilitățile, inclusiv supermarket, și nu e nevoie să ieși din el

Blocul în care trăiesc peste 20.000 de oameni. Clădirea are toate facilitățile, printre care și un supermarket. Rezidenții nu mai au nevoie să iasă afară.
09.03.2024 | 22:09
Acesta este blocul in care traiesc peste 20000 de oameni Are toate facilitatile inclusiv supermarket si nu e nevoie sa iesi din el
Blocul locuit de 20.000 de oameni care are și supermarket. Sursa foto: Capturi YouTube, Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Unde se află blocul în care trăiesc peste 20.000 de oameni. Are mai multe facilități, printre care și supermarket. Rezidenții nu mai sunt nevoiți să iasă afară.

Blocul în care trăiesc peste 20.000 de oameni. Are și supermarket și nu e nevoie să ieși afară

Poate ți s-a întâmplat, măcar o dată, să ți se facă foame sau să ai nevoie să cumperi ceva de la magazin, însă nu ai avut timp suficient sau nu ai simțit să mergi la momentul respectiv, din diverse motive, cum ar fi drumul.

ADVERTISEMENT

Un bloc de apartamente din China, care a fascinat pe toată lumea, reprezintă rezolvarea pentru astfel de probleme. Are mai multe facilități, cum ar fi un supermarket în incinta clădirii. Cei care locuiesc acolo nu trebuie să meargă prea departe pentru a-și cumpăra cele necesare.

Mai mult, cei cărora le este foame pot merge în zona de mâncare, acolo unde pot alege din mai multe opțiuni. Există facilități și pentru cei care simt nevoia să-și facă o schimbare, deoarece există chiar și un salon de coafură.

ADVERTISEMENT

Rezidenții acestui bloc nu sunt nevoiți să iasă din clădire pentru a mânca sau pentru a face cumpărături, pentru că au totul atât de aproape de ei.

Regent International este o clădire uriașă din Qianjiang Century City, fiind situată în districtul central de afaceri din Hangzhou, în China. Este o clădire unde există supermarketuri, saloane de înfrumusețare, internet cafe-uri și chiar piscine.

ADVERTISEMENT

În bloc locuiesc aproximativ 20.000 de rezidenți și mulți și-ar dori să locuiască aici datorită comodității. Cu toate acestea, unii internauți au spus că nu ar fi atât de dornici să stea într-un bloc unde există toate facilitățile, chiar și supermarket.

Un utilizator a descris acest bloc ca fiind o “închisoare scumpă”. Altcineva a spus că, la anumite ore, ar fi foarte multe persoane care au nevoie de lift. “Imaginați-vă ora de vârf de dimineață așteptând liftul”, a scris utilizatorul.

ADVERTISEMENT

Cât plătesc rezidenții acestui bloc

Indiferent dacă ești de părere că blocul este sau nu ideal pentru tine, poate te întrebi cât de mult costă să locuiești într-un astfel de loc. Costul apartamentelor este diferit în funcție de mărimea acestora, dar și de ce facilități au.

În ciuda beneficiilor pe care le au rezidenții, prețurile chiriei lunare nu sunt foarte mari, comparativ cu cele din alte țări. De exemplu, chiria pentru apartamentele mai mici, fără ferestre, este de 1.500 RMB, adică 220 de dolari pe lună.

Pe de altă parte, apartamentele mai mari, care au balcon, au prețuri pe măsură. Un astfel de apartament costă aproape 4.000 RMB (550 de dolari) pe lună, potrivit Unilad. În clădire locuiesc mulți absolvenți și viitori absolvenți, dar și creatori de conținut și proprietari de mici afaceri.

Existența acestor apartamente ar putea ajuta la eliminarea a cel puțin 2.000 de mașini pe străzi, din moment ce oamenii nu mai au nevoie să iasă din case. Inițial, s-a dorit ca Regent International să fie un hotel boutique de șase stele. Ulterior, a fost reconvertit în proprietate rezidențială.

ADVERTISEMENT