Life

Actorul care l-a jucat pe Hercule, pus pe lista neagră de la Hollywood din cauza credințelor sale creștine și conservatoare: “A fost trist pentru mine”

Actorul care l-a jucat pe Hercule a fost pus pe lista neagră de la Hollywood. De vină ar fi credințele sale creștine și conservatoare.
24.08.2023 | 11:03
Actorul care la jucat pe Hercule pus pe lista neagra de la Hollywood din cauza credintelor sale crestine si conservatoare A fost trist pentru mine
Actorul care l-a jucat pe Hercule, pus pe lista neagră de la Hollywood. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Actorul care l-a jucat pe Hercule a fost pus pe lista neagră de la Hollywood. Este vorba despre Kevin Sorbo. Se pare că de vină ar fi credințele sale creștine și conservatoare. Cum s-a ajuns însă într-o astfel de situație?

Actorul care l-a jucat pe Hercule, pus pe lista neagră de la Hollywood

Kevin Sorbo, actorul care l-a jucat pe Hercule, a ajuns pe lista neagră de la Hollywood. El și soția sa vor să producă acum un film în care și joacă. Este vorba despre filmul “Miracle in East Texas”.

ADVERTISEMENT

De ce au luat cei doi o astfel de decizie? Pentru cei care nu știu, actorul care l-a jucat pe Hercule nu a mai fost vizibil deloc până acum. În vârstă de 64 de ani, Kevin Sorbo spune că știe motivul.

Într-un interviu acordat recent, el a dezvăluit că în realitate a fost pus pe ”lista neagră” de la Hollywood. Motivul îl reprezintă faptul că acesta și-a spus mereu deschis valorile religioase, dar și cele politice.

ADVERTISEMENT

Mai apoi, după acest pas, agentul său a renunțat la contractul semnat. Nu a durat mult, iar faimosul actor de la Hollywood nu a mai primit niciun rol și nu a mai putut fi văzut în nicio peliculă.

Chiar el recunoaște că a fost dezamăgit de atitudinea agentului său. De asemenea, el nu înțelege ce legătură are partea profesională cu faptul că el este creștin și conservator. Chiar și așa, actorul care l-a jucat pe Hercule nu vrea să renunțe la pasiunea pentru filme și televiziune.

ADVERTISEMENT

Kevin Sorbo, dezamăgit de tot ceea ce s-a întâmplat

“A fost trist pentru mine ca agentul meu de mulți ani să-mi spună că nu mai pot prinde niciun job și că nu mai poate lucra cu mine pentru că sunt creștin și conservator. Aproape că mi-a venit să râd, având în vedere că este o industrie care strigă pentru toleranță și libertatea de exprimare, dar unde, de fapt, e o stradă cu sens unic.

Asta este trist, dar iubesc industria aceasta, iubesc filmele și televiziunea. A fost foarte ciudat. Țara noastră este atât de divizată în acest moment, iar asta este perpetuată de mass-media, filme și televiziune. Eu nu nutresc această ură față de oameni. Am un alt punct de vedere. Până și LinkedIn mi-a dat jos contul. Nu le place adevărul”, a dezvăluit faimosul actor, potrivit Fox News.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că spre deosebire de alte staruri de la Hollywood, Kevin Sorbo a fost mereu o fire cât se poate de deschisă. Acesta a vorbit inclusiv despre avort și inclusiv despre politică ori și-a spus opinia despre religie.

Mai mult de atât, dincolo de pasiunea pentru filme și televiziune, actorul este și speaker motivațional. Toate acestea se pare însă că nu i-au oferit un avantaj, ci din contră. Acesta a ajuns pe ”lista neagră” de la Hollywood, fără cale de întoarcere.

ADVERTISEMENT
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul...
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul care conduce România...”
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat...
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat să-şi oprească un strănut. Avertismentul medicilor
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și...
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și a reușit să se îmbogățească
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară,...
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară, la Timiş: "Oamenii vor fi mai fericiți"
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român....
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român. Suma a fost făcută publică
Sofia Vergara a pozat nud la 51 de ani! 'Vei spune Dios Mio...
Sofia Vergara a pozat nud la 51 de ani! 'Vei spune Dios Mio (Dumnezeule!)' FOTO
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție...
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție – Returnare, transmite ReturRO
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce...
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce pensie incredibilă are actrița
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu...
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu am zis că accept, am zis că iert”
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit...
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit să oprească un protest față de primar
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte...
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte de eveniment: „I-am comandat pe un site și de patru ori mi-au trimis banii înapoi”