Life

Micul Hercule a uimit o țară întreagă pe vremea când era un copil. Cum arată la 17 ani. Video

Giuliano Stroe a uimit o țară întreagă cu forța sa atunci când a apărut prima dată la TV. Acesta a făcut antrenamente extrem de dure de la vârsta de 2 ani.
08.10.2021 | 16:13
Micul Hercule a uimit o țară întreagă pe vremea când era un copil. Cum arată la 17 ani. Video. Sursă foto: facebook
ADVERTISEMENT

În urmă mai bine de un deceniu, Micul Hercule intra în Cartea Recordurilor, fiind considerat cel mai puternic copil din lume. La doar 5 ani avea o forță uluitoare, după ce făcuse antrenamente extrem de dure.

În anul 2012, acesta a părut și la Românii au talent și i-a impresionat pe jurați.

Astăzi, Giuliano Stroe este un adolescent de 17 ani și arată total schimbat.

Micul Hercule a uimit o țară întreagă pe vremea când era un copil. Cum arată la 17 ani. Video

Puștiul din Olt care uimea o lume întreagă a devenit un adevărat adolescent. Cel supranumit Micul Hercule din cauza forței sale ieșite din comun are acum 17 ani și este total schimbat. Nu a renunțat însă niciodată la sport. Este pasionat de box și își dorește să devină campion la fel ca și idolul său, Floyd Mayweather. Din poze se vede că băiatul nu mai este un pachet de mușchi, dar are un corp atletic.

ADVERTISEMENT

Giuliano Stroe vrea cu orice preț să-și îndeplinească visul așa că se antrenează extrem de serios. Până acum a participat la mai multe concursuri împreună cu fratele său.

Tânărul s-a schimbat foarte mult în acești ani, astfel că sunt puțini cei care îl mai recunosc.

ADVERTISEMENT

Cum a apărut pe scena de la Românii au talent

Micul Hercule a participat în anul 2012 la Românii au talent. La acea vreme avea 7 ani și i-a impresionat pe jurați cu demonstrațiile pe care le-a făcut.

“Îl antrenez de la un an”, se lăuda la vremea respectivă tatăl băiatului.

“Giuliano, ne-ai umilit, mi-am înghițit limba. Îmi scot dinții, mi-i mestec și mi-i înghit. Nu mai are rost”, spunea atunci Andi Moisescu. 

ADVERTISEMENT

Micul Hercule a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai puternic copil din lume, după ce a făcut un exercițiu foarte complicat pentru vârsta sa. A mers 10 metri în mâini cu greutăți legate de picioare.

Toată povestea a stârnit și un val de controverse. Mulți l-au admirat pe micuț și l-au lăudat pe tatăl său. Micuțul Hercule a fost invitat chiar și la o emisiune din Italia. Alții au avut însă o altă părere. Mai mult, a fost sesizată chiar și Protecția Copilului.

ADVERTISEMENT