Life

Ce religie are, de fapt, Ion Țiriac. Surpriza este totală. Nu s-a știut nimic de hotărârea pe care a luat-o miliardarul în urmă cu ani de zile

Ce religie are, de fapt, Ion Țiriac. Acesta a luat o decizie în urmă cu mulți ani și spune că este mândru de ea. Iată în ce crede afaceristul.
14.08.2023 | 17:01
Ce religie are de fapt Ion Tiriac Surpriza este totala Nu sa stiut nimic de hotararea pe care a luato miliardarul in urma cu ani de zile
Ce religie are, de fapt, Ion Țiriac. Foto Captură Youtube TVR
ADVERTISEMENT

Ce religie are, de fapt, Ion Țiriac. Surpriza este totală în acest caz și puțini sunt cei care ar bănui măcar ce relige are în realitate unul dintre cei mai bogați români.

Ce religie are, de fapt, Ion Țiriac

Ion Țiriac nu are religia pe care o au majoritatea românilor și nu este nici catolic. În realitate, cel care a fost numit de multe ori cel mai bogat român este mormon.

ADVERTISEMENT

Ion Țiriac nu a vorbit despre acest subiect de prea multe ori, dar a dezvăluit în 2008 că el este, de fapt, mormon. El spunea și că nu se ascunde și în niciun caz nu îi este rușine.

„Eu sunt mormon, ţi-am spus că sunt mormon. Ştiai treaba asta. Nu mă ascund niciunde”, spunea el într-un interviu acordat lui Marius Tucă.

ADVERTISEMENT

Această religie este numită și cea a milionarilor, având în vedere că printre adepții ei sunt unii dintre cei mai bogați oameni din lume.

Ce este, de fapt, religia mormonă

Religia mormonă este cunoscută oficial ca Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă. Este o religie creștină fondată în secolul al XIX-lea în Statele Unite ale Americii de către Joseph Smith.

ADVERTISEMENT

Mormoni sunt denumiți și sfinții din zilele din urmă pentru a sublinia credința lor că această biserică reprezintă restaurarea adevăratei doctrine și a preoției creștine, întrucât ei consideră că creștinismul original ar fi suferit schimbări și corupții în cursul timpului.

Conform mormonilor, preoția creștină autentică a fost restabilită prin intermediul lui Joseph Smith. Ei susțin că preoția a fost transferată de la apostoli originali și că astăzi există preoți și lideri care dețin această preoție.

ADVERTISEMENT

Mormoni cred într-un Dumnezeu supranatural și în Isus Hristos ca Fiul lui Dumnezeu și Mântuitor al omenirii. Ei cred că Isus Hristos a jucat un rol esențial în planul de mântuire al lui Dumnezeu.

ADVERTISEMENT
Tags: