Life

Actorul celebru părăsit de părinți și uitat la un internat. Acum e idolatrizat, dar nu a uitat de unde a plecat: ”Încă mai simt o durere profundă”

Actorul celebru părăsit de părinți și lăsat la un internat pe când avea doar șapte ani. Nu a uitat de această experiență traumatizantă pentru el.
19.09.2023 | 17:40
Actorul celebru parasit de parinti si uitat la un internat Acum e idolatrizat dar nu a uitat de unde a plecat Inca mai simt o durere profunda
Actorul celebru părăsit de părinți și uitat la un internat
ADVERTISEMENT

Actorul celebru părăsit de părinți și uitat la un internat. Acum are o mulțime de fani, dar nu a uitat dramele prin care a trecut.

Actorul celebru părăsit de părinți și uitat la un internat

Uğur Aslan este actorul care a avut o viață dramatică. A fost părăsit de părinții săi și dus la un internat când avea șapte ani.

ADVERTISEMENT

Actorul a avut parte de o copilărie traumatizantă. Celebrul actor din serialul Secrete de familie de la Kanal D este cel mai mic copil al familiei sale, provenind dintr-o familie numeroasă.

Acesta mai avea încă opt frați. Uğur Aslan a crescut cu o durere foarte mare atunci când a fost despărțit de părinții săi la șapte ani.

ADVERTISEMENT

Deși aceștia voiau să-i dea o educație mai bună, decizia a fost una care l-a traumatizat de-a dreptul de actor.

Acesta a spus că a fost copleșit de dor pe toată perioada în care a trebuit să stea la școală. Internatul era singura opțiune pentru familia lui pentru că nu își permitea să vină și să îl ia acasă în fiecare zi. Costurile erau prea mari așa că au găsit această variantă.

ADVERTISEMENT

“Anii de internat au fost interesanți. Am simțit în fiecare zi dorul mamei și al tatălui meu. Mi-a fost greu.

Mă uit la copiii mei și mă întreb cum au putut părinții mei să mă trimită la internat când aveam doar 7 ani.

ADVERTISEMENT

Tatăl meu și-a dorit foarte mult să studiez. Internatul era singura opțiune, deoarece nu își permitea să vină să mă ia acasă în fiecare zi”, a povestit actorul pentru publicația Milliyet.

actor Uğur Aslan
Actorul celebru părăsit de părinți și uitat la un internat. Foto Captură tv

Ce reacție au avut părinții săi

Această traumă a continuat pentru celebrul actor și la un moment dat el i-a confruntat pe părinții săi când era la liceu.

Uğur Aslan i-a întrebat cum au putut să îl părăsească pe când era doar un copil și nici nu împlinise opt ani. Apoi, acesta a regretat că și-a făcut părinții să sufere cu această întrebare.

„Îmi amintesc un moment în care, în primul an de liceu, am scăpat și i-am întrebat pe părinții mei: Cum m-ati parasit cand aveam nici 8 ani?

Am văzut cum s-a schimbat fața tatălui meu și regret profund această întrebare. Încă mai simt o durere profundă în inima mea, pentru că îmi doream să fiu mereu aproape de tatăl meu, să petrec timp cu el. Am înțeles cât de prețios era atunci când a murit”, a  povestit actorul pentru sursa citata.

ADVERTISEMENT
Tags: