Life

Actorul german Christian Oliver, din ”Salvați de clopoțel”, a murit împreună cu fiicele sale într-un accident aviatic. Cum s-a produs tragedia

Actorul german Christian Oliver, celebru pentru rolul din ”Salvați de clopoțel”, a murit împreună cu fiicele sale într-un accident aviatic.
06.01.2024 | 01:07
Actorul german Christian Oliver din Salvati de clopotel a murit impreuna cu fiicele sale intrun accident aviatic Cum sa produs tragedia
Avionul s-a prăbușit la scurt timp după decolare. Sursa foto: BBC
ADVERTISEMENT

Christian Oliver, actorul german celebru pentru rolurile din ”Salvați de clopoțel” sau ”Speed Racer”, a murit alături de fiicele sale într-un accident aviatic. Tragedia s-a produs în Caraibe, conform unui anunț făcut de autorități. Cum a avut loc totul?

Actorul Christian Oliver, din ”Salvați de clopoțel”, a murit cu fiicele sale într-un accident aviatic, în Caraibe

Momentul cumplit s-a produs joi, avionul în care se aflau actorul și fiicele lui prăbușindu-se în ocean, în apropiere de insula Nevis din arhipelagul Saint Vincent și Grenadine, potrivit unui comunicat al poliției, postat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Aeronava era una privată și a fost ”înghițită” de ocean ”la câteva momente după decolare”, au mai transmis oamenii legii. ”La bord se aflau trei pasageri şi anume: Christian Klepser (numele real al actorului, n.red.) (…) şi cele două fiice ale sale”, mai apare în comunicat.

Avionul a decolat de pe insula Bequia la ora prânzului și avea ca destinație finală insula Santa Lucia. În urma prăbușirii, trupurile victimelor au fost identificate și li s-a constatat decesul de către medici. ”Au fost recuperate (corpurile, n.r) de către personalul Gărzii de coastă şi au fost declarate de un medic legist”, mai comunică poliția.

ADVERTISEMENT

Pentru recuperarea actorului și fiicelor lui au intervenit mai multe persoane. La locului accidentului au coborât scafandri, membrii gărzii de coastă a națiunii, dar și pescari sau personal militar. După ce au fost recuperate cadavrele, au fost supuse și unei autopsii, iar în urma tragediei s-a deschis o anchetă, informează The Guardian.

Christian Oliver avea 51 de ani

Christian Oliver avea 51 de ani, iar fetițele sale câte 10 și 12 ani. Moartea lor a lăsat în urmă o durere imensă restului familiei și a tuturor celor cunoscuți. După efectuarea tuturor pașilor legali referitor la trupurile neînsuflețite, va avea loc și înmormântarea.

ADVERTISEMENT

Înainte de a pleca din această lume, Christian Oliver a filmat ultimul său rol. S-a întâmplat cu cinci zile înainte de Crăciun, terminând de filmat scenele finale pentru filmul intitulat ”Forever Hold Your Peace”. Pe rețelele de socializare, colegii de breaslă postează mulțimi de mesaje de condoleanțe.

Regizorul ”Forever Hold Your Peace”, Nick Lyon, i-a adus un ultim omagiu lui Christian Oliver, postând joi seara, pe Instagram, o fotografie cu el și regretatul actor, de la ultima lor zi de filmări. Lângă acestea a atașat și câteva cuvinte emoționante.

ADVERTISEMENT

”Am vorbit ani de zile despre producerea unui film împreună și, în sfârșit, l-am făcut. Îți mulțumesc că ești un coleg, actor și prieten grozav.”, a scris regizorul Nick Lyon, pe Instagram, în memoria actorului.

ADVERTISEMENT