Life

Actorul Michael B. Jordan, desemnat cel mai sexy bărbat din 2020. Cine i-a acordat titulatura

21.11.2020 | 14:59
Actorul Michael B Jordan desemnat cel mai sexy barbat din 2020 Cine ia acordat titulatura
ADVERTISEMENT

Michael B. Jordan, actorul american cunoscut pentru rolurile din producțiile „Fruitvale Station”, „Creed” sau „Black Panther”, a fost desemnat cel mai sexy bărbat din întreaga lume. Titulatura i-a fost acordată de revista People. 

Starul de la Hollywood este a treia vedetă de culoare care primește acest titlu după ce anul trecut a fost desemnat cântărețul și actorul John Legend, în timp ce în 2018 a fost încoronat actorul britanic Idris Elba, cel care a primit în cariera sa și Premiul Globul de Aur pentru cel mai bun într-o miniserie, „The Prince’s Trust”.

ADVERTISEMENT

Actorul de culoare, Michael B. Jordan, a aflat despre onoarea de a primi titulatura de cel mai sexy bărbat în viață în timp ce se afla cu un prieten în mașină, vestea venind prin telefon chiar de la agentul său. Așadar, starul apare pe coperta revistei care a apărut săptămâna aceasta.

Un actor de la Hollywood, cel mai sexy bărbat din lume. Este vorba de Michael B. Jordan

Premiul i-a fost înmânat în cadrul unei emisiuni de la ABC, Michael B. Jordan venind în platoul de la „Jimmy Kimmel Live!” deghizat. „Este sexy, este în viață”, a spus prezentatorul Kimmel, în timp ce vedeta de culoare a primit o oglindă pentru a se privi. 

ADVERTISEMENT

Actorul în vârstă de 33 de ani a purtat în ediția de zilele trecute o ținută inedită pentru a nu fi recunoscut din prima clipă. Mai exact, americanul a venit îmbrăcat cu un costum de culoare galbenă destinat chimiștilor sau persoanelor care lucrează cu risc biologic. 

După o serie de câteva întrebări Michael B. Jordan și-a dat jos casca, dezvăluindu-și astfel identitatea. Actorul este a 35-a celebritate care a primit titlul de cel mai sexy bărbat din lume, prima ediție având loc în anul 1985, Mel Gibson fiind cel care a avut onoarea de a avea această titulatură.

ADVERTISEMENT

Michael B. Jordan s-a declarat onorat de premiul primit din partea revistei People, mărturisind că este un „sentiment cool”. Actorul american nu se aștepta vreodată să-i fie înmânată titulatura de cel mai sexy bărbat și chiar glumea în trecut pe această temă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Michael B. Jordan (@michaelbjordan)

„Știi, toată lumea a făcut întotdeauna glume de genul: «Mike, acesta este singurul lucru pe care probabil nu-l vei primi», dar este un club bun din care să faci parte”, a declarat starul din „Black Panther” într-un interviu recent. 

ADVERTISEMENT

Printre personalitățile care au primit de-a lungul anilor titulatura de cel mai sexy bărbat din lume se numără  John Legend, Dwayne Johnson, Chris Hemsworth, Idris Elba, Adam Levine, Channing Tatum sau David Beckham.

De asemenea, Johnny Depp, George Clooney și Brad Pitt sunt starurile care au apărut de două ori pe coperta revistei People ceea ce înseamnă că au avut șansa să aibă titulatura de cel mai sexy bărbat în viață de două ori. Spre exemplu, fostul soț al Angelinei Jolie a fost desemnat în 1995 și în 2000. 

ADVERTISEMENT