Life

Actrița celebră care își caută iubit la 65 de ani. Și-a făcut cont pe Tinder și vrea să-și găsească jumătatea

La 65 de ani, o celebră actriță vrea să mai dea o șansă dragostei. Și-a făcut cont de Tinder și vrea să își găsească alesul.
30.01.2024 | 17:56
Actrita celebra care isi cauta iubit la 65 de ani Sia facut cont pe Tinder si vrea sasi gaseasca jumatatea
Sharon Stone și-a făcut cont pe Tinder. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Nici pentru Sharon Stone nu este simplu să-și găsească alesul, cu toate că este o femeie frumoasă, de succes și cu renume internațional. Astfel că, la 65 de ani, celebra actriță a ajuns să aibă cont pe Tinder.

Sharon Stone vrea să-și găsească dragostea, deși a ajuns la 65 de ani

Dragostea nu ține cont de vârstă, bani sau faimă. O demonstrează chiar Sharon Stone, care la 65 de ani nu se poate lăuda cu prea mult noroc în iubire. Vedeta a povestit în presa internațională mai multe dintre experiențele sale amoroase. 

ADVERTISEMENT

Actrița de talie internațională a ajuns chiar să-și deschidă conturi pe aplicațiile matrimoniale Tinder și Bumble. De altfel, a recunoscut fără rețineri că anul acesta își dorește să se îndrăgostească, notează The Times.

Sharon Stone a povestit că de mai multe ori a ajuns în situații nu tocmai comode după ce a ales să iasă cu bărbați pe care i-a cunoscut pe internet. Ce își dorește ea, de fapt, este  o conexiune profundă cu cineva.

ADVERTISEMENT

Vedeta vrea să iubească cu foc și patimă, iar aventurile de o noapte nu sunt deloc pe gustul său. Până acum, însă, a avut ghinion. Unul dintre partenerii cunoscuți online s-ar fi dovedit a fi „un dependent de heroină, cu siguranță câteva zeci de mii de injecții de heroină mai târziu decât arăta în fotografia pe care mi-a trimis-o”.

 „E atât de ușor să sari în pat cu cineva”

Întâlnirea lor a avut loc a Hotelul Bel-Air, dar a durat foarte puțin. Mai exact, întrevederea s-a terminat atunci când actrița celebră și-a comandat un pahar cu apă, iar el absint.

ADVERTISEMENT

„Nu am intrat pe Tinder pentru știți voi ce! E atât de ușor să sari în pat cu cineva. Dar eu nu asta îmi doresc în acest moment al vieții mele. În alt caz, am jucat rolul terapeutului.

Am întâlnit un tip a cărui soției îi ceruse divorțul și ei aveau doi copii.  Omul avea mari probleme să proceseze ceea ce i se întâmpla. Iar cu altul am pățit ceva similar – se despățise de iubită.

ADVERTISEMENT

Ea a constatat că rămăsese gravidă, a făcut avort și atunci și-a dat și el seama că o mai iubea. L-am ajutat și pe el să treacă mai departe peste asemenea poveste”, a completat Sharon Stone.

ADVERTISEMENT
Tags: