Life

Actrița Denise Richards, victima unui scandal cu împușcături. A fost urmărită de o mașină

Actrița Denise Richards, atacată în plină stradă. Mașina ei a fost împușcată de mai multe ori după ce a fost urmărită în trafic.
16.11.2022 | 10:46
Actrita Denise Richards victima unui scandal cu impuscaturi A fost urmarita de o masina
Actrița Denise Richards, victima unui scandal cu împușcături
ADVERTISEMENT

Actrița Denise Richards a fost victima unui scandal cu împușcături. Aceasta a rămas terifiată după un incident din trafic, care s-a terminat cu mașina ei fiind împușcată.

Actrița Denise Richards, victima unui scandal cu împușcături

Actrița și soțul ei au avut parte de clipe de groază în trafic după ce o mașină a început să îi urmărească, iar totul s-a terminat cu o ploaie de gloanțe asupra autovehiculului în care se aflau cei doi.

ADVERTISEMENT

“A fost foarte zguduită și îngrozită, dar a fost un soldat și a mers și a filmat toată ziua. Ea nu a vrut să nu se prezinte la muncă”, a spus o sursă pentru People.

Mașina lor a fost împușcată în timpul unui incident rutier care a avut loc în Los Angeles. Actrița și soțul ei, Aaron Phypers,  se îndreptau către un platou de filmare în momentul în care s-a petrecut atacul și aceasta a rămas îngrozită, iar ulterior nu a vrut să se mai prezinte la muncă.

ADVERTISEMENT

Soțul vedetei a fost cel care a observat pentru prima dată o furgonetă aurie care îi urmărea.

În cele din urmă, după mai multe clipe de panică pentru cei doi soți aflați în mașină care aveau impresia că autovehiculul din spate o să îl calce efectiv, furgoneta a oprit și șoferul acestuia l-a acuzat pe soțul actriței că i-a tăiat calea.

“[Aaron] și-a dat seama – a continuat să facă dreapta pentru că erau clar urmăriți. Tipul era evident că era supărat în spatele lui. Duba era pe urmele lui, îl împingea aproape… nu-și puteau da seama”, a spus o sursă.

ADVERTISEMENT

Șoferul supărat le-a împușcat mașina actorilor

Phypers și-a cerut scuze, dar acest lucru se pare că nu a fost de ajuns pentru șoferul nemulțumit, iar în urma incidentului el a decis să împuște mașina care l-a supărat în trafic. Actrița nu a depus nicio plângere la poliție în acest sens.

“Tipul plecase până atunci, dar când și-au dat seama că mașina a fost împușcată, s-au speriat foarte tare, iar producția a securizat locul faptei. Chiar dacă erau supărați, [Richards] a decis să rămână și să filmeze. Rolul ei a fost doar o treabă de o zi.”, a spus sursa.

ADVERTISEMENT

Faimoasa actriță de la Hollywood a fost făcută să se simtă în siguranță de echipa sa și a mărturisit că crede că erau urmăriți pentru că se aflau într-o mașină de valoare.

“Compania de producție a făcut-o să se simtă în siguranță, dar nu au depus un raport la poliție. Ei cred acum că oamenii urmăreau mașina în sine pentru că valorează mulți bani.”, a mai spus sursa.

ADVERTISEMENT
Tags: