Life

Actriţa Elvira Deatcu, interpreta Deliei din serialul Vlad, a împlinit 50 de ani. Care este marele ei regret

Actrița Elvira Deatcu, interpreta Deliei din serialul „Vlad”, care a fost difuzat la Pro TV, a împlinit 50 de ani. Vedeta a dezvăluit care este marele ei regret.
22.03.2022 | 10:58
Actrita Elvira Deatcu interpreta Deliei din serialul Vlad a implinit 50 de ani Care este marele ei regret
Elvira Deatcu a împlinit 50 de ani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Astăzi, 22 martie, este ziua actriței Elvira Deatcu, interpreta Deliei din serialul „Vlad”. Vedeta a împlinit 50 de ani și a dezvăluit, în cadrul unui interviu, care este cel mai mare regret al ei.

Actriţa Elvira Deatcu, interpreta Deliei din serialul Vlad, a împlinit 50 de ani

Elvira Deatcu este una dintre cele mai apreciate actrițe de televiziune și film din România. Astăzi a împlinit 50 de ani și a recunoscut care este cel mai mare regret.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-ar fi dorit să mai fi avut încă un copil și să fie mai echilibrată. Actrița are doi copii, Luca (19 ani) și Filip (13 ani), iar soțul ei, Horea Nicorici, nu are legătură cu lumea artistică și o susține pe vedetă din spatele camerelor de filmat.

„Aș fi vrut să fiu atât de echilibrată, să nu regret nimic, dar… aș fi vrut să mai am un copil.”, a declarat Elvira Deatcu pentru VIVA.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare teamă a actriței este pierderea unei persoane dragi, după cum a declarat în cadrul aceluiași interviu. Pentru ea, fericirea înseamnă să aibă copiii sănătoși și să fie înconjurată de persoanele dragi.

„Să-mi știu copiii sănătoși, să fac ce-mi place, să fiu înconjurată de familie, de oameni dragi…”, a adăugat interpreta Deliei din serialul „Vlad”, care s-a terminat la finalul anului trecut.

ADVERTISEMENT

Elvira Deatcu a mai spus că nu ar schimba nimic la ea, din punct de vedere fizic. „N-aș schimba nimic. Când eram adolescentă, îmi displăceau urechile mele mari, acum mă amuză.”, a adăugat ea.

Actrița a apărut în numeroase filme și seriale românești de-a lungul carierei. A interpretat-o pe Amalia Mateescu, antagonista serialului „Lacrimi de iubire”, difuzat în 2005 la Acasă TV.

ADVERTISEMENT

Un alt personaj memorabil este Tănțica Cercel, în serialele „Pariu cu Viața” și „O nouă viață”, dar și Delia din serialul „Vlad”. A apărut în filme precum „…Escu” (1990), „Nobody’s Children” (1994) sau „Jocul de-a vacanța” (1995).

ADVERTISEMENT