News

Actrița Olga Torok, rănită după prăbușirea unui decor din lemn, la Teatrul German din Timișoara. Care e starea artistei

Actrița Olga Torok a ajuns la spital, duminică seara, după ce a fost rănită în timpul unui spectacol organizat la Teatrul German din Timișoara.
05.02.2024 | 09:27
Actrita Olga Torok ranita dupa prabusirea unui decor din lemn la Teatrul German din Timisoara Care e starea artistei
Actrița Olga Torok, spitalizată după ce a fost rănită în timpul unui spectacol la Timișoara. Un decor s-a prăbușit. Sursa foto: Facebook / Olga Torok
ADVERTISEMENT

Actrița Olga Torok a fost victima unui accident mai puțin întâlnit care a avut loc în timpul unui spectacol din Timișoara. Un decor din lemn s-a prăbușit pe scena Teatrului German din orașul de pe Bega.

Actrița Olga Torok, spitalizată după ce a fost rănită în timpul unui spectacol la Timișoara. Un decor s-a prăbușit

O nouă accidentare în rândul actorilor de teatru din România. După ce Marius Manole a suferit o rană destul de urâtă la picior în timp ce juca, sâmbătă seară, într-o piesă de la Teatrul Național București (TNB), un alt nume cunoscut a ajuns la spital.

ADVERTISEMENT

Actrița Olga Torok a fost transportată seara trecută la spital. Aceasta a fost victima unui accident urât, la Timișoara. În timp ce juca pe scena Teatrului German din Timisoara, în spectacolul “Livada de visini” de Anton Cehov, ea a fost rănită.

Un decor din lemn a căzut peste ea. Construcția era susținută de doi bărbați. Și ai au fost accidentați, însă aceștia au refuzat să fie transportați la spital. Starea actriței de 38 de ani nu este una gravă. Ea a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

ADVERTISEMENT

La data de 04.02.2024 , în jurul orei 20,12, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Mărășești din Timișoara, la Teatrul German, o persoana a fost rănită”, a transmis IPJ Timis.

Deplasați la locația în cauză, agenții de poliție au constatat că, în timpul unui spectacol, un panou din lemn folosit pe post de decor și asigurat de doi bărbați a căzut și a accidentat o femeie, în vârstă de 38 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

ADVERTISEMENT

Dosar penal deschis de poliție

În urma acestui incident, polițiștii din vestul țării au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea a măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

Sunt, de asemenea, efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii acestui incident, transmite IPJ Timis, într-un comunicat publicat de site-ul Ziua de Vest.

ADVERTISEMENT

Născută pe 17 aprilie 1985, actrița Olga Torok este în prezent membră a ansamblului Teatrului German de Stat din Timișoara. Ea a jucat în unele dintre cele mai importante producții de teatru și este apreciată de critici și actori deopotrivă pentru rolurile complexe.

ADVERTISEMENT