Life

Marius Manole, accidentare horror chiar în timpul unui spectacol. Imagine înfiorătoare cu piciorul actorului

Marius Manole s-a accidentat dur la picior în timpul unui spectacol de teatru. I-a șocat pe cei prezenți. Imagini înfiorătoare cu rana actorului.
04.02.2024 | 11:43
Marius Manole accidentare horror chiar in timpul unui spectacol Imagine infioratoare cu piciorul actorului
Marius Manole a continuat spectacolul cu piciorul lovit. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Marius Manole a suferit o accidentare dură la picior în timp ce juca, sâmbătă seară, într-o piesă de la Teatrul Național București (TNB). Actorul s-a împiedicat pe scenă și a căzut, alegându-se cu o sângerare abundentă. Ulterior, a fost transportat la spital. Care este starea lui acum?

Marius Manole, accidentare gravă la picior chiar în timp ce juca într-o piesă de teatru

Momentul a avut loc, mai exact, în timpul piesei ”Repetitie pentru o lume mai bună”, chiar sub ochii publicului, din sală. Sceneta s-a oprit doar pentru câteva minute, timp în care lui Marius Manole i s-au acordat primele măsuri de ajutor. Apoi, el și-a continuat spectacolul ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

ADVERTISEMENT

Odată ce s-a încheiat piesa de teatru, Marius Manole a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar din Capitală. Aici i s-a cusut rana, iar acum actorul spune că este ”în regulă cât de cât”. De pe patul de spital, a publicat o fotografie cu leziunea.

”Dragii mei, in seara asta in timpul spectacolului “Repetitie pentru o lume mai buna” a avut loc un accident nedorit. Spectacolul a fost dus la bun sfarsit. Am fost la Spitalul Universitar unde foarte repede m-au cusut si acum sunt in regula cat de cat :)))

ADVERTISEMENT

Nu voi suspenda niciun spectacol, doar ca va trebui sa adaptez toate miscarile din toate spectacolele. Rog sa aveti intelege pentru urmatoarele 15 zile. Multumesc colegilor mei pentru grija. O echipa e totusi o echipa.

Multumesc si sa aveti grija de voi. Mulțumesc medicilor de la Spitalul Universitar UPU, sunt ultra-profesionisti”, a scris Marius Manole pe facebook.

ADVERTISEMENT

Actorul a primit o mulțime de mesaje de susținere din partea colegilor de breaslă. Cu toții i-au urat să se facă bine cât mai rapid. Printre cei care i-au comentat se numără și actrița Maia Morgenstern. ”Multă sănătate”, i-a scris ea.

Marius Manole, felicitat de fani. Aceștia sunt uimiți de tăria de care a dat dovadă

Pe rețelele de socializare, unul dintre spectatorii care au mers să vadă piesa de teatru, s-a declarat uimit de cum și-a continuat Marius Manole numărul. Actorul s-ar fi lovit puternic de niște șuruburi. Inițial nu a vrut să dea de înțeles că i s-a întâmplat ceva, mai ales că incidentul s-a produs chiar în timpul spectacolului.

ADVERTISEMENT

Însă, după ce și-a dat seama că situația este gravă, actorul a strigat către culise să vină un medic. Nu s-a întâmplat acest lucru imediat, Marius Manole continuându-și rolul. Între timp, și-a dat jos de pe el pantalonii și toți au văzut că sângera. De îndată colegii lui au intervenit și i-au acordat îngrijiri.

Cum actorul a declarat că se simte rău, ”Repetitie pentru o lume mai bună” s-a oprit pentru o pauză tehnică. După câteva minute, sceneta a fost reluată, iar publicul a văzut cum un actor grav rănit s-a încăpățânat să-și încheie rolul.

”Din păcate, am văzut din plin accidentarea lui Marius Manole din această seară, când s-a lovit la genunchiul stâng în ceva șuruburi de pe scenă. Mă uitam uimită cum continuă să joace, ca și când nimic nu s-a întâmplat. Publicul nu a reacționat în nici un fel, probabil că foarte puțini am prins momentul.

A strigat câteva minute mai târziu “Să vină medicul, e grav” cumva spre culise, dar nu s-a întâmplat nimic, totul a continuat. Doar când și-a dat jos pantalonii, atunci s-a văzut clar sângele și rana de la genunchi. Au ieșit 2 actori de pe scenă, au revenit din culise cu un spray și ceva pudră. Infirmiera și-a lăsat și ea rolul pe scenă, pentru a reveni cu o fașă mobilă, după care l-a pansat.

La câteva minute s-a cerut totuși pauză tehnică, Marius ne-a spus că-i este foarte rău, altfel nu s-ar fi întrerupt. S-a mai auzit un “nu că e pe bune (pauza), chiar îmi e rău”, a continuat colegul lui: “nu plecați la țigară, revenim în 5 minute” și a căzut cortina, spectatorii au plecat la țigară, unii dintre ei (…) 

S-a reluat spectacolul în câteva minute, am mai văzut intrând din nou, prin lateral, discret, echipa de prim ajutor, cred că i-au pus și gheață. Spectatorii ieșiți din sală reveneau rând pe rând, în timp ce un actor juca rănit pe scenă. Totul a continuat exemplar până la final (…)”, a scris Mihaela Elena Ivan, pe grupul de facebook, ”Mergem la teatru”.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni