Life

Actrița rămasă mutilată după operații estetice. S-a ales cu o gaură în cap

Vedetă cu sechele după numeroase intervenții estetice. Are o gaură în cap și e nevoită să scoată din buzunar o sumă uriașă.
14.06.2023 | 08:19
Actrita ramasa mutilata dupa operatii estetice Sa ales cu o gaura in cap
Vedetă cu sechele după numeroase intervenții estetice. Are o gaură în cap și e nevoită să scoată din buzunar o sumă uriașă. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Actrița rămasă mutilată după operații estetice. S-a ales cu o gaură în cap, un efect secundar al procedurilor urmate până în acest moment. La doar 49 de ani a trecut printr-o intervenție terifiantă într-o clinică din Turcia.

Vedetă cu sechele după numeroase intervenții estetice. Are o gaură în cap și e nevoită să scoată din buzunar o sumă uriașă

Danniella Westbrook este vedeta de peste hotare care a rămas cu sechele după numeroase intervenții estetice. În prezent, are o gaură în cap, în partea dreaptă, după o procedură făcută pe viu, fără anestezie locală sau generală.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta actriță din Eastenders este nevoită să scoată din buzunar o sumă uriașă pentru a-și reconstrui fața. Vedeta de 49 de ani a povestit că trebuie să achite 500.000 de lire sterline pentru a scăpa de probleme.

Se aștepta să fie frumoasă, doar că a trecut printr-un calvar într-o clinică din Turcia. Actrița a dezvăluit că medicul estetician nu i-a făcut anestezie și a ieșit din sala de operație lăsând-o pe mâna unei asistente. Aceasta a cusut-o cu fire de pescuit.

ADVERTISEMENT

Riscurile au fost atât de mari încă ar fi putut să moară pentru că plăgile sale nu au fost închise cum trebuie. Danniella Westbrook susține că respectivul doctor i-a introdus o tijă de metal fără să-i ceară permisiunea, străpungându-i buza superioară.

„Îmi spunea: «Nu mai plânge, nu mai plânge». I-am spus: «Mă doare foarte tare. Vă rog, vă rog, vă rog. Sunt speriată. Mă doare foarte tare. Nu am știut că se va întâmpla asta». A fost cu adevărat înfricoșător.

ADVERTISEMENT

Țipam. Din cauza șocului plângeam. A luat trei tije de metal și mi le-a băgat în față. S-a dus în spatele meu, m-a apucat de față și m-a plesnit”, a povestit actrița într-un interviu pentru The Sun.

Danniella Westbrook, actriță
Danniella Westbrook, înainte și după ce a fost mutilată de operațiile estetice. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Danniella Westbrook, scene de coșmar în sala de operație

Danniella Westbrook a trecut prin mai multe scene de coșmar în sala de operație. Actrița a mai povestit că medicul estetician din Turcia i-a confiscat telefonul și că a început să înjure în momentul în care a văzut că încearcă să filmeze ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în momentul de față trebuie să treacă prin alte intervenții pentru că asupra sa planează un risc foarte mare. Doctorii susțin că ar putea să moară sufocată pentru că gingiile i s-au retras. Vedetei nu-i vină să creadă ce a pățit.

Până acum blondina a suferit un lifting, liposucție în obraji și buze, grefare pe bărbie și linia maxilarului gravată după ce septul i s-a prăbușit din cauza consumului de droguri, în 2002. Pe Instagram le-a spus fanilor că urăște noua sa față.

„Acum trei luni arătam așa și credeam că arăt îngrozitor. Aș face orice să arăt din nou ca înainte. Nu-mi vine să cred ce mi s-a făcut cu această operație”, a mărturisit Danniella Westbrook pe social media.

ADVERTISEMENT