Life

Actrița Tori Spelling, din Beverly Hills, are probleme de sănătate. Ce a pățit starul înainte de Crăciun

Probleme mari pentru faimoasa actriță Tori Spelling, din Beverly Hills. Aceasta a ajuns de urgență la spital, chiar înainte de Crăciun.
22.12.2022 | 22:24
Actrita Tori Spelling din Beverly Hills are probleme de sanatate Ce a patit starul inainte de Craciun
Actrița Tori Spelling, din Beverly Hills, are probleme de sănătate. Sursă foto: Pinterest, Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O altă actriță din celebrul serial Beverly Hills se confruntă cu probleme de sănătate. Este vorba despre Tori Spelling, cunoscută pentru rolul Donnei.

Tori Spelling din Beverly Hills a ajuns la spital

Într-o postare pe contul personal de socializare, actrița a publicat o imagine în care se află pe patul de spital. Totodată, ea a explicat că acesta este și motivul pentru care nu își poate onora anumite proiecte.

ADVERTISEMENT

Menționăm că actrița are doar 49 de ani și se pare că problemele de sănătate au apărut chiar înainte de Crăciun.

Actrița s-a confruntat cu amețeli severe, dar și cu dificultăți în respirația după cum povestește chiar ea.

ADVERTISEMENT

Vizibil enervată de anumite critici primite, Tori Spelling a subliniat faptul că ar prefera să vadă mai multă bunătate din partea celor din jur, decât îndoială, în special când vine vorba de probleme de sănătate.

“Iată-mă la spital! Pentru toți care erau gata să toarne gaz pe mine și să îmi dea foc când am spus că sunt prea bolnavă să muncesc… iată-mă aici.

ADVERTISEMENT

Ce ar fi ca data viitoare să arătați mai multă bunătate în loc de îndoială?”, se arată în postare actriței din Beverly Hills.

Menționăm faptul că nu doar Tori Spelling se confruntă cu probleme de sănătate. Mai mulți actori din celebrul serial au ajuns în situații dureroase.

ADVERTISEMENT

Shannen Doherty din Beverly Hills are cancer

Spre exemplu, Shannen Doherty, care a interpretat-o pe Brenda din Beverly Hills, are cancer.

Inițial, actrița a primit diagnosticul în 2015, iar în următorii ani boala a fost oscilantă. Deși în 2019, actrița povestea că boala a intrat în remisie, ulterior s-a aflat că diagnosticul a revenit în 2020 și că ar fi în stadiul patru.

De atunci, actrița povestea că a început să prețuiască fiecare secundă din viața ei și de asemenea a devenit și mai optimistă.

”Sunt verificată regulat. Sunt extrem de prudentă acum. Cred că îmi trăiesc viaţa cu grijă, foarte optimistă. Preţuiesc fiecare secundă pe care o am şi relaţiile mele s-au schimbat în bine.

Cancerul mi-a oferit cu adevărat această oportunitate de a preţui fiecare secundă”, spunea atunci Doherty.

Tot atunci, actrița a mai povestit și că a primit vestea revenirii bolii sale cu foarte puțin timp înainte ca prietenul, dar și colegul său din celebrul serial “Beverly Hills, 90210”, Luke Perry, care îl interpreta pe Dylan, s-a stins din viață.

Totodată, la începutul anului, Denise Dowse, o altă actriță din celebrul serial a ajuns în comă din cauza unei meningite.

ADVERTISEMENT