News

Acuzații de tentativă de omor, la Sibiu. Doi bărbați, loviți intenționat cu mașina. Filmul incidentului

Incident grav în trafic semnalat sâmbătă seara în Sibiu. Doi bărbați au fost loviți intenționat cu mașina, în urma unei șicanări care a avut loc pe o stradă din oraș.
20.11.2022 | 16:47
Acuzatii de tentativa de omor la Sibiu Doi barbati loviti intentionat cu masina Filmul incidentului
Grav incident petrecut în trafic, la Sibiu. Doi bărbați, loviți intenționat cu mașina. Acuzații de tentativă de omor. Sursa foto: InfoTrafic Sibiu / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O șicanare în trafic se putea solda cu o tragedie, în Sibiu. Patru persoane au fost implicate într-un conflict, iar două dintre ele au fost rănite.

Grav incident petrecut în trafic, la Sibiu. Doi bărbați, loviți intenționat cu mașina. Acuzații de tentativă de omor

Incidentul din orașul de pe Cibin a avut loc sâmbătă seara. Cu câteva minute înainte de miezul nopții, între doi șoferi, o femeie în vârstă de 40 de ani, din Sibiu, respectiv un bărbat în vârstă de 23 de ani, din județul Olt, s-ar fi produs o șicanare.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, cei doi au oprit la semaforul unei intersecții din oraș. În acel moment, pasagerul din mașina condusă de femeie, un sibian în vârstă de 43 de ani, și șoferul celuilalt autoturism, au coborât din mașini. Extrem de nervos, primul l-ar fi lovit cu pumnul pe celălalt în zona capului.

Imediat, un pasager aflat în mașina condusă de către bărbatul din Olt a coborât și el din mașină pentru a încerca să calmeze spiritele. Acesta, alături de prietenul său, s-au poziționat în fața celuilalt autoturism la volanul căruia se afla femeia.

ADVERTISEMENT

A fost momentul în care femeia de la volan ar fi accelerat către cei doi bărbați. Ea l-a lovit cu mașina pe șofer în zona membrelor inferioare și l-a acroșat ușor pe pasager.

Incidentul nu s-a oprit aici. După agresiunea femeii, la volan s-a urcat bărbatul de 43 de ani. Acesta ar fi demarat spre pasagerul din cealaltă mașină.

ADVERTISEMENT

Victima a fost lovită și purtată pe capotă câțiva zeci de metri. Mașina a virat apoi brusc, iar pasagerul a căzut pe partea carosabilă.

Cei doi bărbați loviți au ajuns la spital. Acuzații de tentativă de omor pentru femeie și celălalt individ

Cei doi bărbați loviți cu mașina, conducătorul auto și pasagerul, au primit îngrijiri medicale la un spital din oraș. Nu a fost necesară internarea lor.

ADVERTISEMENT

La locul incidentului s-au deplasat de urgență polițiști de investigații criminale și polițiști criminaliști din cadrul IPJ Sibiu, însoțiți de procuror criminalist.

Potrivit publicației Sibiu Independent, în urma cercetărilor efectuate, femeia și bărbatul din mașina ei sunt acuzați de comiterea infracțiunilor de tentativă la omor calificat, respectiv tentativă la omor.

”Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, urmând ca, în urma anchetei, să fie stabilite cu exactitate toate circumstanțele săvârșirii faptelor în vederea aplicării măsurilor legale în consecință”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

ADVERTISEMENT