Sport

Acuze grave ale lui Dumitru Dragomir: „Arena Națională nu are aviz ISU! Moare toată lumea!”. Video Exclusiv

Dumitru Dragomir a făcut acuzaţii grave la emisiunea "Profeţiile lui Mitică". Fostul şef al Ligii Profesioniste a declarat că Arena Naţională nu are aviz ISU.
15.05.2023 | 15:57
Acuze grave ale lui Dumitru Dragomir Arena Nationala nu are aviz ISU Moare toata lumea Video Exclusiv
Acuze grave ale lui Dumitru Dragomir „Arena Națională nu are aviz ISU! Moare toată lumea!”. Video Exclusiv
ADVERTISEMENT

Peste 42.000 de fani au fost duminică seara pe Arena Naţională la meciul dintre FCSB şi CFR Cluj din play-off. Roş-albaştrii s-au impus cu 1-0 prin golul lui Florinel Coman şi vor juca la Ovidiu meciul care poate decide titlul de campioană.

Acuze grave ale lui Dumitru Dragomir: „Arena Națională nu are aviz ISU!”

Dumitru Dragomir a transmis un avertisment în emisiunea “Profeţiile lui Mitică” şi a declarat că Arena Naţională nu are aviz ISU din cauza faptului că scările care duc din parcare în stadion sunt astupate:

ADVERTISEMENT

“Tot este o greşeală nemaipomenită, Stadionul Naţional nu are scări de acces de la subsol, la etajul 1 sau la parter. Dacă se întâmplă o nenorocire în subsolul stadionului, crapă toţi.

Constructorul, ca să facă o reducere de 2 milioane de dolari a anulat scările. Este singurul stadion de aşa natură. A lăsat doar două lifturi. Şi văd că încă nu au rezolvat. 

ADVERTISEMENT

“Dacă ard două maşini din subsol, moare toată lumea acolo”

Nu are aviz ISU. Arena Naţională nu are aprobarea ISU. Pompierii nu pot să dea niciodată aprobare dacă nu există scări. Se joacă fără. Dacă nu este aşa, fac pariu pe ce vrei. 

Atât m-am zbătut să nu anuleze scările. Nu ştiu cum se joacă meciurile. Categoric se poate întâmpla o catastrofă. Dacă ard două maşini din subsol, moare toată lumea acolo.

ADVERTISEMENT

Şi acolo este parcarea. Când îţi dă bilet, ai parcarea jos. De acolo urci doar cu liftul. Scările sunt astupate, nu poţi să urci pe ele. Ce să mă bag? O să îmi spună că o să fur banii statului”, a dezvăluit Dumitru Dragomir.

VEZI VIDEO: 

Pe Arena Naţională urmează să se dispute şi derby-ul din liga secundă dintre Dinamo şi CSA Steaua, programat luni, de la ora 20:30, dar acolo sunt aşteptaţi maximum 20.000 de spectatori.

ADVERTISEMENT

PROFEȚIILE LUI MITICĂ sunt live, online pe FANATIK , începând de la ora 12:30. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de Twitch FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT