Sport

Acuze grave ale lui Mihai Stoica: „Istvan Kovacs are un apartament la Cluj, cumpărat de la un acționar al CFR-ului”

MM Stoica a făcut o acuzație gravă, care îl privește în mod direct pe arbitrul Istvan Kovacs, despre care spune că ar avea un apartament în Cluj cumpărat de la un acționar al CFR-ului.
18.04.2022 | 20:38
Acuze grave ale lui Mihai Stoica Istvan Kovacs are un apartament la Cluj cumparat de la un actionar al CFRului
Mihai Stoica susține că Istvan Kovacs are un apartament în Cluj cumpărat de un acționar al CFR-ului. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Managerul general al „roș-albaștrilor” a fost mulțumit de felul în care a arbitrat Istvan Kovacs duelul dintre FCSB și CFR Cluj, scor 1-0, lăudându-l pentru imparțialitatea de care a dat dovadă.

Mihai Stoica a spus că Istvan Kovacs ar avea un apartament în Cluj, cumpărat de la un acționar al CFR-ului

MM Stoica a vorbit despre partida dintre CFR Cluj și FCSB, dezvăluind că la finalul meciului, Mateo Susic l-a căutat pe Darius Olaru, pe care l-a accidentat spre finalul primei reprize, dând dovadă de mult fair-play.

ADVERTISEMENT

Însă dezvăluirea de-a dreptul uluitoare a managerului vicecampioanei României este că Istvan Kovacs, cel care a arbitrat confruntarea dintre FCSB și CFR Cluj, ar avea un apartament în Cluj, cumpărat de la unul dintre acționarii campioanei României:

Era o chestie pe care eu nu mi-o explic. Kovacs locuiește în Cluj de foarte mult timp. Înțeleg că are un apartament în Cluj, cumpărat, unii zic că e de la un acționar lui CFR, nu știu asta.  

ADVERTISEMENT

Nu înțeleg de ce se ascunde lucru ăsta în continuare. Nu e Istvan Kovacs din Carei! E Istvan Kovacs din Cluj, cred eu.

Nu are importanță dacă el arbitrează un meci CFR Cluj-FCSB, la cum a arbitrat ieri, a demonstrat tot ce era de demonstrat”.

ADVERTISEMENT

„Sigur că s-a gândit o echipă mai agresivă, știam că va fi război. Până la urmă, s-au bătut cu armele lor, pentru că intrarea lui Susic a schimbat jocul. Nu știu dacă îi băteam 11 contra 11, dominam clar, dar nu știu dacă îi băteam.

Dacă vedeam faza asta, știind că e Kovacs, mă gândeam că îi dă galben, dar cartonașul roșu dat de el a demonstrat că vrea să arbitreze corect partida.

ADVERTISEMENT

Eu unul nu am avut încredere că vom câștiga la Cluj, mai ales că era și Kovacs la centru. Acum, nu mai ai ce comenta, arbitrajul a fost de necomentat, nu ai ce să comentezi o fază dintr-un noian de faze”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Susic a dat dovadă de fair-play!”

MM Stoica a continuat și a vorbit despre situația lui Darius Olaru, care a fost accidentat de Mateo Susic, care l-a căutat la finalul meciului pentru a-și prezenta scuzele pentru intrarea imprudentă

Despre situația lui Darius Olaru, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate ce se întâmplă cu mijlocașul FCSB-ului după meciul de la Cluj.

„Mâine și poimâine băieții vor fi liberi și sperăm să poată juca luni Olaru. Pe mine m-a impresionat atitudinea lui Susic, care l-a căutat și după meci. E o lecție dată de Susic pentru alți fotbaliști care nu sunt interesați de nimic.

Antrenorul lui spune multe, e singurul om din fotbalul autohton care spune că nu merita roșu, dar Olaru pleacă la spital… în fine, Petrescu are o realitate distorsionată.

Nu mai înțeleg ce vrea, el vrea FC Argeș în prima ligă, dar a uitat că Joao Miguel a dat un assist… în fine, nu e roșu pentru Petrescu”, a mai spus Mihai Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 1,75 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT